Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Primary Colours (2009)


The Horrors udskiftede deres gennemførte gyserstil og stylede udseende for et langt mere modent, postpunket udtryk på den Mercury Prize-nominerede Primary Colours, der udkom i 2009.

Opfølgeren til deres energiske albumdebut Strange House udkom tre år efter i form af et pulserende, smukt og hypnotiserende album, hvor det legendariske band Portisheads Geoff Barrow sad i producerstolen.

Albummets ti sange har elementer fra krautrockens puls og nerven fra bands som Spacemen 3 og My Bloody Valentine. Op til udgivelsen udgav kvintetten fra Southend-on-Sea et cover af Suicides hit ”Shadazz”, som en tribute til frontmand Alan Vega. Første singlen ”Sea Within a Sea” fik en otte minutter lang musikvideo instrueret af The Jesus and Mary Chains bassist Douglas Hart.

Skying (2011)


Mødet med operasangerinden Rachel Zeffira og forsanger Faris mundede ud i et 60´er-pop inspireret samarbejde under navnet Cat´s Eyes. Det har muligvis været med til at bløde lidt op for Badwans potente sangskrivning. For på The Horrors tredje album Skying fra 2009 omfavner bandet de poppede melodier i deres soniske shoegaze-univers. Albummet leder tankerne hen på 80´ernes new wave og de tidlige 90´er, hvor shoegazen var på sit højeste.

Albummet blev indspillet i kvintettens hjemmebyggede studie i London, og det er det første album, hvor de selv har produceret hele albummet egenhændigt.
De udgav to måneder før albumudgivelsen singlen ”Still Life”, som blev præmieret i Zane Lowe´s Radio 1 Show.

V (2017)


Bandet brød stilheden efter tre års albumpause. Forsanger Faris Badwan sagde i forbindelse med udgivelsen af albummet, at V er et fuck you til de folk, der havde afskrevet dem. De vil med deres femte album skabe modvægt til, hvad der i deres øjne er moderne musiks kedelig generiske tendenser. Bandet har med V hentet inspiration inden for dyster science-fiction som bl.a. Blade Runner og Nuromancer.

Albummet er indspillet sammen med producer Paul Epworth, som har arbejdet sammen med mastodonter som Adele og Lana Del Rey. Det er første gang i deres 10-årige karriere, at de har haft en fast mand bag knapperne på et album.

Mere om The Horrors