Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

På trods af et svært år for musikbranchen blomstrer den danske R&B- og popscene i øjeblikket. Stærke, kvindelige artister og stjernefrø som Mekdes, BATHSHEBA og Mercedess har alle markeret sig som talenter, vi skal holde særligt øje med i 2021. I denne feature dykker vi ned i tre singler, der giver et glimrende indblik i lyden af dansk R&B og pop anno 2021.


Mekdes - "Give You More"

Det spirende R&B-talent Mekdes er blevet udvalgt af Spotify til deres Studio Oyster-program som en vigtig spiller på den nordiske musikscene lige nu. Her er hun, som den første dansker, i selskab med andre upcoming-talenter som Lil Halima og girl in red.

Resultatet er den ambitiøse single ”Give You More”, der er skrevet og produceret af Mekdes selv. Hendes varme, soulfyldte vokal bevæger sig ubesværet rundt og bevidner om et stort kunstnerisk overskud. "Give You More" er et storladent nummer, som sætter barren højt for, hvad vi kan forvente af Mekdes i 2021.
Lyt til hele sangen her.

Mekdes optrådte til Liveurope Festival 2020 fra VEGAs scene og gav i den forbindelse et indblik hendes håb og drømme for fremtiden. Se med her.

Mekdes giver koncert i VEGA d. 16. april.

BATHSHEBA - "Lost Your Mind (Acoustic)"

Navnet BATHSHEBA er på alles læber lige nu. Efter udgivelserne af ”Hit N Run” og ”Blind” har Soundvenue, GAFFA og Bands of Tomorrow har alle udnævnt hende til en af de artister, der i den grad kommer til at præge den danske musikscene i 2021.

Den akustiske version af ”Lost My Mind” blev udgivet i november måned og er et glimrende bevis på BATHSHEBAs store og mange-facetterede talent, der rummer evnen til at forbinde fængende melodilinjer med et smertefuldt og råt nærvær. Trods teksterne dystre undertoner går hun aldrig på kompromis med den gode popmelodi.

BATHSHEBA lægger vejen forbi VEGA d. 2. september.

Mercedess - "Goddess"

Det var godt nok tilbage i sommermånedernes varme, at Mercedess udgav ”Goddess”, men den fortjener klart et lyt mere. Med sin fløjlsbløde, drømmende vokal, gemt bag en cool ydre facade, skriver Mercedess sange, som hun udgiver gennem sit eget pladeselskab Big Benz Records.

Med debutsinglen ”Shy Gangster” introducerede Mercedess et tilbagelænet, nonchalant musikalsk univers – et betagende, sødmefyldt lydlandskab med kant, der elegant bliver bygget videre på i ”Goddess”. Mercedess demonstrerer sårbarhed i en yderst stilfuld indpakning.

Oplev Mercedess i VEGA d. 15. maj.