Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}Den 5. august holder de newzealandske legender i The Black Seeds en kæmpe fest i Lille VEGA med deres sveddryppende energi og eklektiske mix af soul, reggae, roots, dub og hiphop. Vi har taget et dyk ned i bandets sprudlende diskografi og udvalgt tre eminente skæringer, der med sikkerhed får august-solen til at danse.”So True”

Med deres andet album On the Sun fra 2004 cementerede det otte mand høje orkester at de er garant for at levere dansable hits, der tager lytteren med på en musikalsk rejse gennem et væld af genrer. Albummet røg ind på tredjepladsen på den newzealandske album chart. Den energiske single ”So True” havde bandet ni kronede uger på hitlisten.

”So True” er en solbeskinnet reggaesang om kærlighed, der passer perfekt til en køretur langs vandet, mens solen langsomt takker af. Lydbilledet er bygget op af varme rytmer og kælne guitarer, mens forsanger og guitarist Barnaby Weir leverer fløjlsblød lyrisk forkælelse.

”One By One”

Du har måske hørt ”One By One” i den amerikanske kultserie Breaking Bad, hvor nummeret blev brugt i sæson to og røg med på seriens populære soundtrack. ”One By One” kan findes på albummet Into The Dojo fra 2006, der blev bandets store, internationale gennembrud. Albummet solgte dobbelt platin i hjemlandet og modtog et hav af stjerner fra anmeldere i bl.a. Frankrig og Tyskland. Med albummet skrev bandet pladekontrakt med det tyske selskab Sonar Kollektiv og turnerede intensivt i Europa.

”One By One” er skrevet af det tidligere bandmedlem Bret McKenzie, der også er kendt som den ene halvdel af Flight Of The Conchords.

”Pippy Pip”

Albummet Dust and Dirt fra 2012 er indspillet i bandets hjemmestudie i Wellington, og orkestret har selv stået for hele produktionen. Udgivelsen markerede et nyt kapitel for festmagikerne, der med Dust And Dirt på fornemmeste vis fusionerede reggae med funk. Med album-åbneren ”Out of Light” viste bandet, hvordan de arbejder med elementer af psykedeliske vokaler og tunge synthflader.

Førstesinglen ”Pippy Pip” er en up-tempo reggaesang, der gynger i sjælfulde melodier, vilde perkussion grooves og sprøde trompeter. Det tyske Rolling Stone skrev i forbindelse med anmeldelsen af albummet: “The best reggae band in the world right now.