Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Blood Orange-samarbejder, der får dig til at skælve

Sprøde beats, bløde vokaler og de fineste følelser går hånd i hånd, når Blood Orange folder sig ud. Få kan pakke sjælekrængende popsange ind i dybe kollager af old school trommemaskiner, så man får lyst til at lægge sig i fosterstilling samtidig med, at en ustyrlig danselyst spreder sig i hele kroppen.

Dev Hynes, manden bag Blood Orange, kan det hele. Han spiller på de fleste instrumenter, og han er en af tidens vigtigste sangskrivere. På trods af at han er en musikalsk enmandshær, så deler han gerne sine talenter. Vi slår ned på tre samarbejder, der fortjener ekstra opmærksom.

Blood Orange + Solange = ”Losing You”

I 2012 arbejdede Dev Hynes sammen med Solange Knowles på hendes ep True, hvor han bl.a. var med til at skrive og producere kæmpehittet ”Losing You”. Tracket spredte sig som en steppebrand og fik anmeldere verden over til at bukke sig i støvet over det velsmurte resultat. Los Angeles Times skrev bl.a., at ”Knowles and Hynes crafted the sort of snappy, relaxed groove that sounds as if it had been unearthed from a dusty '80s jukebox”

Blood Orange + Skepta = “High Street”

Godfatheren af grime, Skepta, er i en klasse for sig, hvilket han på ”High Street” endnu en gang fastslår. Musikvideoen til singlen er skudt i London og byder på gåsehudsvækkende lyrik som ”You seem to think that you’re all alone / and nothing ever could change it all”. Makkerparret har skabt en melankolsk perle, der dyrker ensomheden, mens der bliver skålet i Pinot Grigio.

Blood Orange + A$AP Rocky + Project Pat = “Chewing Gum”

Det nyeste album, Negro Swan, byder på sange, hvor Hynes tager fat på nogle emner ”der er så komplekse og personlige, at de kan være næsten umulige at tale om, og laver dem om til pop”, som Soundvenue beskriver det. En af de sange er ”Chewing Gum”, hvor A$AP Rockey og Project Pat i musikvideoen cruiser rundt på ATV’ere i ørkenen på jagt efter sandheden.

Arkiv
05 R&B/Soul

Blood Orange

support — August Rosenbaum

mandag — Store VEGA05. aug.