Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Veronica Maggio
har siden hun i 2006 udgav sin debutsingle “Dumpa Mig” sunget sig ind i hjerterne på et popelskende publikum verden over. Med et helt unikt øre for de gode, sprudlende melodier og en uafrystelig charmerende live-energi, har den svenske sangerinde med lysets hast fortsat sin rejse op i popstratosfæren.

Veronica Maggio er i øjeblikket højakutel med første del af albummet Och som vanligt händer det något hemskt, der endnu en gang sender lytteren gennem en velproduceret lydport af ørefængende hits og power-ballader.

Den 12. december står hun på Store VEGAs scene, og vi varmer op til braget med tre hit-specialiteter fra Veronica Maggios popgryde.“Måndagsbarn“

Veronica Maggio er af de svenske medier blevet kaldet “popstjerne til fingerspidserne” og det satte hun en tyk streg under, da hun i 2008 udgav sit andet studiealbum Och vinnaren er, der bl.a. indeholder monsterhittet “Måndagsbarn”.

Det soul-inficerede nummer kaldte alle ud på dansegulvet. Med et ekstremt fængende meloditema, der starter soul-ballet, sender hun lytteren gennem et up-tempo og fløjlsblødt lydunivers af legende strygere, orgel, Motown-trommer og hendes sprøde vokal helt i front.“Jag kommer”

Det guitarbårede pophit “Jag kommer” udkom i 2011 og blev øjeblikkeligt radiostationernes foretrukne afspilning. Veronica Maggio har skrevet singlen sammen med Steffan Olsson og producer Christian Walz. Poprocksangen handler om begyndelsen på et forhold, hvor kroppen syder og bobler af følelser. Hun har til Expressen fortalt:

“”Jag kommer” is a love song about the stress of trying to get to the person you just discovered you are in love with, when you think someone else might be able to get ahead of you."“Se Mig”

Den svenske indiedronning udgav for nyligt sit syvende studiealbum, hvor singleforløberen “Se Mig” leverer lækker 80´er synthpop til det glitterfyldte dansegulv. I teksten synger Veronica Maggio om at længes efter at blive set. Om øjeblikket, hvor man indser, at man var den eneste, som vendte sig om for at kigge efter den, man er forelsket i.

Albummet har modtaget et utal af stjerner og musikbloggen popmuzik.se skrev bl.a.: “Ingen är så bra på att hålla sig relevant som Maggio, svensk drottning av att återuppfinna sig själv och rättmätigt så.”

Arkiv
12 Pop

Veronica Maggio

søndag — Store VEGA12. dec.