Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Han startede i et tætpakket Ideal Bar, derefter gik turen til Lille VEGA og til december rammer kæmpetalentet Nicklas Sahl Store VEGA med sine skønne pophits, der får varmen til at sprede sig fra top til tå. Få den barske kulde lidt på afstand med disse sessions.”Four Walls”

Singlen “Four Walls” er Sahls første udspil efter debutalbummet Planets. Sammen med udgivelsen forkælede han sine fans med en intim livevideo optaget i et rum med en akustik, der virkelig komplimenterer hans fængende falset. Sahl fortæller, at ”Min nye sang “Four Walls” handler om frihed. Om at føle man er i kontrol over sit eget liv og derfor kan forsikre sin familie og venner om, at de ikke skal bekymre sig om én. Jeg har så småt fundet ud af, at hvis jeg skal føle mig fri, så kræver det, at jeg finder en form for ro i al kaosset, der til tider omringer mig – og således affinde mig med en gang imellem at miste kontrollen.”


“New Eyes”

Her i novembermørket trøster vi os med Nicklas Sahls Roskilde Festival-session, der viser hans format og sætter en stemning af sommer, som vi i den grad hungrer efter. Her spiller han den gedigne popbasker "New Eyes", der har over 17 millioner afspilninger på Spotify. Det er så afsindigt godt et nummer, at det var normineret til en Danish Music Award for årets danske radiohit i 2018. Linjer som "It's like you've got new eyes on me. Eating up my body. Like you've got new eyes on me" får et hvert hjerte til at briste.“Hero”

Nicklas Sahl debuterede med singlen ”Hero”, der tog den danske musikbranche med storm. Den blev Ugens Uundgåelige på P3, og den officielle livevideo fik afspilningerne til at galoperer afsted på YouTube. Endnu en gang står hans smukke røst i kontrast til den kolde industribygning videoen er optaget i. “Det er et nummer om ikke at føle sig tilstrækkelig og derfor prøve at gøre alt for at fremstå som den helt, man så brændende ønsker at være, men aldrig bliver” fortæller Sahl.


Arkiv
10 Pop

Nicklas Sahl

support — Drew

tirsdag — Store VEGA10. dec.