Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Hvis du mangler lidt at lune dig på her i den råkolde vinterperiode, så er livesessions fra Seattle-radiostationen KEXP din musikalske radiator. Skru helt op og bliv suget ind i adskillige timers sprøde vibes fra det ikoniske studie. Vi har udvalgt tre livesessions med VEGA-aktuelle artister, der alle rammer lige i bullseye.

Angel Olsen

Da den amerikanske sangskriver var forbi KEXP-studiet for to år siden, var det med den anmelderroste og potente rockplade My Woman under armen. Med smukke korharmonier, 60'er vibes og smertelige lyriske fraser om sindets faldgruber leverede Olsen og hendes fantastiske backingband en dragende livesession, der får tid og sted til at flyde sammen.

Arkiv
31 Alternativ rock

Angel Olsen

support — Hand Habits

fredag — Store VEGA31. jan.

Kindness

I det imponerende KEXP-arkiv har vi fundet frem til denne lækre session med Robyns musikalske legekammerat Kindness. I sort/hvide nuancer sender britiske Adam Bainbridge dig på en uptempo, funky, musikalsk rejse. Rapperen Manifest starter ballet på nummeret ”8th Wonder”, og så bliver der skruet helt op for festen med ”That's Alright”, hvor de to korsangere får studiet til at selvantænde. Kindness udgav i 2014 sit andet studiealbum Otherness, hvor den talentfulde musiker fik bidrag fra navne som Kelela, Ade og Robyn.

Arkiv
02 Alternativ pop

Kindness

support — AKUA

søndag — Pumpehuset02. feb.

Little Dragon

De svenske electro-poppere i Little Dragon var sidste år forbi KEXP for at kickstarte dansefesten. Med den energiske og karismatiske sangerinde, Yukimi Nagano i front spillede det Grammy-nominerede band et indlevende sæt, spækket med lækre tunes fra kvartettens farverige diskografi. Little Dragon har fødderne solidt plantet i electroverdenen, med et ordentligt skvæt pop indover og det går op i en højere enhed, når synth, beats og Naganos vokal omfavner hinanden.

Arkiv
10 Pop

CPH:DOX: Little Dragon

support — sir Was

tirsdag — Lille VEGA10. mar.