Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Svenske Sarah Klang kryber under huden fra første tone. Som publikum til hendes koncert er det svært ikke at gå lidt i stykker, særligt hvis du har ondt i hjertet. Når de melankolske popsange indhyller dig med nostalgiske strejf af americana og country, anført af Klangs eminente stemme, forstår man overfloden af storrosende liveanmeldelser til fulde.

Vi har håndplukket tre sessions, der er så skælvende smukke, at de kan få selv de hårdeste typer til at krybe sammen på sofaen og trøstespise en stor bøtte is.

“Make Your Own Kind of Music” (Mama Cass Elliot)

Klang bragede igennem mainstream-muren i hjemlandet, da hun i starten af året optrådte i quizprogrammet På Spåret med et cover af Mama Cass Elliots ”Make Your Own Kind of Music”. Seerne blev i allerhøjeste grad overrumplet af hendes tv-debut, som var en sand musikalsk magtdemonstration.

”Mind”

Kun et par dage efter udgivelsen af hendes debutalbum optrådte den Grammy-nominerede sangerinde på Nudie Jeans’ hovedkvarter i Göteborg. De flotte lokaler kan dog på ingen måde måle sig med Klangs røst. Du bliver bjergtaget fra første tone.

“Left Me On Fire”

Helt ubesværet rammer kæmpetalentet dig lige i mellemgulvet med sit melankolske trylleri. Det er nemlig ikke kun hendes stemme, der er slående. Det lyriske univers emmer af ulykkelig kærlighed, og det er umuligt ikke at blive suget ind i det. Særligt, hvis du har lidt ondt i hjertet.

30 Pop

Sarah Klang

torsdag — Lille VEGA30. jan.