Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Covid-19 satte i det indeværende år en kæp i hjulet for mange af de bands, der var på vej ud på scenerne, og hvor 2020 skulle have været året, hvor deres musikalske karriere ville tage fart. Med lukkede spillesteder og aflyste festivaler landet over i store dele af året, har musikkens talenter haft svært ved at møde sit publikum og få luft under vingerne til at sætte af.

Derfor skyder vi det nye år i gang ved at sætte fokus på den spirende, danske talentmasse og genåbner til formålet Lille VEGA som venue for et siddende publikum for cirka 90 personer.

I foråret indtages Lille VEGA af en bred vifte af musikalske godbidder, som du kan gå på opdagelse i i vores kalender. Du kan bl.a. opleve:

BATHSHEBA - Dyster lyrik og catchy melodier

Pauline Joy Oghomi-Hansen er en spirende sanger og sangskriver, som rammer lige lukt ned i en visuel og auditiv drøm.

Stemmen er silkeblød, beatet er bouncy og produktionen er catchy og smooth. BATHSHEBA har arbejdet sammen med internationale Hennedub og indtaget scenen sammen med Benal til deres tre udsolgte koncerter i VEGA. Med singlerne "Blind" og "Hit ’N’ Run" demonstrerer BATHSHEBA en tromlende bas og


First Flush - Stemningsfulde popskyld

Københavnske
First Flush er et genrebrydende band. Med rødder i punken dyrker kvintetten de gode fortællinger og de tætte relationer i et forunderligt poppet univers.

I maj udgav bandet i samarbejde med Liss-forsangeren Søren Holm den drømmende single ”Vildtgæret Ensomhed”. Med smukke guitarlinjer, malerisk billedsprog og et atmosfærisk trommebeat røg singlen hurtigt i A-rotation på P6 Beat.

Arkiv
12 Alternativ pop

First Flush

support — Atusji

lørdag — Store VEGA12. jun.

GRETA - En eventyrlig popboble af 80’er synths og elektroniske grooves

GRETA
skriver musik, der er båret af nostalgi og inspireret af fremtiden. Hun er det seneste år blevet en af de mest omtalte
upcoming-navne herhjemme, og GAFFA beskriver hende som en soloartist i stormende udvikling.

Med udgivelsen af debutalbummet Ardent Spring fra i år har GRETA i den grad cementeret sig på den danske musikscene med sine drømmende toner.Undertoner betegner musikken som ”astronautisk pop”.


Arkiv
07 Pop

GRETA

support — Tigermor

lørdag — Lille VEGA07. maj.