Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Den eminente sangskriver og sangerinde Coco O. har i en årrække bevæget publikum verden over med sin smukke og indlevende vokal. Karrieren tog for alvor fart med musikkollektivet Boom Clap Bachelors tilbage i 2005. I 2009 nåede hun poppens platin-belagte bjergtinder som den ene halvdel af Quadron sammen med producer Robin Hannibal. Bandet udgav to succesrige hitalbums og arbejdede sammen med verdensstjerner som Calvin Harris, Young Thug, Pharrell Williams og Ariana Grande.


I 2021 udgav Coco O. sit debutalbum Its A Proces, der er en varm og melodiøs breakup-plade om den kapitalistiske musikindustri og en tilbagevenden til en mere umiddelbar tilgang til sangskrivningen. Albummet er blevet rost til skyerne for dens smukke samling af melankolske og afdæmpede sange, der lukker lytteren helt ind i et intimt og ærligt lyrisk univers.

Hun har selv indspillet og produceret albummet i sit hjemmestudie, hvor hun gennem en årrække har arbejdet intensivt med de sælsomme R&B-produktioner. Coco O. fortæller om albumindspilningen: “Jeg tror ikke længere på perfektion. For hvem skal det være perfekt for? Jeg tror på proces og fremdrift. At lukke udviklingen op for mine lyttere og for mine egne ører. Så vi følges ad.”

Den 5. oktober kan du opleve hendes smukke stemme i Store VEGA, når hun spiller sine fortryllende sange. Vi har den anledning svøbt os i Coco O.s varme pop-plaid med tre af hendes lækreste singler.

Hardest Thing”

Allerede i 2015 begyndte Coco O. at udgive musik i eget navn. Den soulpoppedebangerHardest Thing” læner sig op ad Quadrons eminente produktioner.Det første soloudspil er en fængede soul-ballade, som forførerlytteren med afdæmpet piano, groovy guitarmelodier og legesyge trommer. Musikmagasinet OkayPlayer skrev i rosende vendinger om nummeret:

“There’s no telling whether this is just a lustful loosie or our first taste of a full solo outing, but here’s one for your rainy day musings, a beautifully crafted tune to take you into the weekend. Hear Coco O.’s “The Hardest Thing” below and keep your eyes on us for more from one of our favorite voices in the game.”

Soldier

Soldier” er første singleudspil fra det anmelderroste debutalbum. Det selvproducerede nummer udlægger på smukkeste vis hendes tilbagevenden til København og eget kunstneriske virke. Efter ien årrække at have rejst USA tyndt og samarbejdet med pop-mastodonter, savnede Coco O.en større selvstændighed og rev alt op med rode for at træde i soloskoene og udforske nye musikalske stier.

Nummeret handler om at kæmpe for sin rettigheder og sin selvstændighed, som kvinde, i en verden, hvor kønsbalancen er skævvredet. Hen over en atmosfærisk, minimalistisk komposition synger hun indlevende: "You can’t call me by any name you like/ I'm not your secondary being, not your secondary woman".

"May Ways"

Coco O.s silkebløde vokal svæver over lækker bas og sprøde beats på den nye single "Many Ways". Sangerindens intime dialog om forholdets op og nedture bliver bakket op af vellydende korharmonier og atmosfæriske klaverakkorder.

Singlen følger op på det anmelderroste album. At høre sangerindens nye udspil er som at blive omsluttet af et varmt frotté-tæppe på en kold vinterdag.

Nummeret er skrevet og produceret i samarbejde med den danske klaver-virtuos August Rosenbaum, som hun også skrev den forgangne single "Someone Younger" med.

Venteliste
05 R&B/Soul

Coco O. ekstrakoncert

support — Fine

torsdag — Store VEGA05. okt.