Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

NAO skaber unikke musikalske oplevelser på helt egne præmisser

Hvad gør man, når man ikke synes, at ens musik passer ind i de allerede opstillede musikalske genrer? Man opfinder da bare sin egen!
Tilbage i 2014 var Nao klar til at udgive sin debut-ep og navngav i den forbindelse sin musik som "wonky funk" samtidig med, at hun startede sit eget lille pladeselskab ”Little Tokyo Recordings”. Nao er helt klart en ”do-it-yourself”-kvinde uden sidestykke.

Nao er ikke blot en publikums-darling, der er kendt sin boblende, finurlige og nærværende scene-performance; hun har også opnået kæmpe anerkendelse hos branchen og hos sine egne idoler. Hun er en af Nile Rodgers yndlingssangere, og Lauryn Hill bad personligt om Nao som sin 'special guest' på hendes jubilæumsturné.

Med en enestående og let-genkendelig stemme adskiller Nao sig fra tidens andre R&B og soul-kunstnere. Når du lytter til Nao, er du ikke i tvivl om, at det er Nao. Hendes stemme er hendes varemærke, og selvom vi kender hende fra hendes ’twangede’ randregister, beviser Nao også, at hun i lige så høj grad mestrer den dybe del af sit ambitus.

På sit nye album Saturn fra oktober 2018 finder vi singlen ”Make It Out Alive” med R&B-sangeren SiR som gæst. Denne følsomme live-version bevidner igen om Naos musikalske præcision og indlevelse og beviser, at hun ikke behøver en stor produktion bag hende, men at hendes stemme sagtens kan stå alene.

Vi glæder os helt vildt til at opleve powerkvinden Nao!

Nao i Store VEGA d. 13. marts 2019.

ARKIV
13 R&B/Soul

NAO

support — Jamie Isaac

onsdag — Store VEGA13. mar.

ALEX VARGAS vender hjem til VEGA

Alex Vargas har for længst etableret sig som et af Danmarks mest lovende soulnavne. Han spillede for en udsolgt Ideal Bar tilbage i 2013, debuterede i Store VEGA i 2016 og d. 14. marts er den funklende stjerne, Alex Vargas, tilbage til en længe udsolgt koncert i VEGA.

Han fik for alvor sit gennembrud med singlen ”Solid Ground” fra 2015, der præsenterede en ny elektronisk, melankolsk R&B-lyd på den danske musikscene. Alex Vargas er indbegrebet af musikalsk overlegenhed og forener den følsomme singersongwriter-stil med elekronisk soul, hvor hans enorme vokaltalent fungerer som bindeled. Vargas udforsker grænser og blander elementer fra forskellige genrer, hvilket i den grad fungerer på grund af hans afsindigt musikalske øre. Alex Vargas' sange fungerer bare.

Sangene ”Shackled Up”, ”Solid Ground” og ”Higher Love” har tilsammen over 25 millioner streaminger på Spotify og bevidner om Vargas store rækkevidde og enorme popularitet. Sommeren 2018 optrådte han på samtlige danske festivaller, hvor han modtog anmelderroser for sit musikalske nærvær.

Glæd dig til at blive tryllebundet af Alex Vargas stemme og sjælfulde univers.

Alex Vargas d. 14. marts 2019 i Store VEGA.

ARKIV
14 R&B/Soul

Alex Vargas

support — DAVID44

torsdag — Store VEGA14. mar.

ELIAS BOUSSNINA er det nye, danske R&B-stjerneskud

... Og vi kan helt sikkert forvente at høre en masse til hans karakteristiske stemme i fremtiden. Elias Boussnina har bevæget sig ud på usikker grund og udgivet musik under eget navn for første gang. Han udtaler, at det har været enormt skræmmende for ham, men at det samtidig føles utrolig godt. Med hjælp fra sin svoger Louis Samson, tidligere medlem af Julias Moon, er det lykkes ham at få sin musik ud til de rigtige mennesker, og på godt et år er Elias Boussnina blevet et af de mest aktuelle navne på den danske R&B-scene.

Soundvenue gav hans debut-ep Shameboy 5 stjerner og kaldte ham den danske udgave af Frank Ocean. Derudover er han nomineret til ”Årets nye danske navn” til GAFFA-prisen 2019 og var i maj måned 2018 Ugens Uundgåelige på P3 med singlen ”Lost Ones”. Elias Boussnina leverer et friskt pust inden for dansk R&B i 2019, og hits som "Candy", "5.30" og "Lost Ones" har allerede vist, at han har kæmpe potentiale som sangskriver og R&B-sanger. Elias Boussnina er først lige begyndt.

”Candy” handler om at stå ved en skillevej i et nyt forhold, og om at være i tvivl om, hvad man gerne vil. Elias leger med det akustiske format i en nedbarberet version af sangen, hvor brugen af autotune giver hans vokalfraseringer et unikt twist.

Vi forventer meget af stjerneskuddet Elias Boussnina!

Elias Boussnina i Lille VEGA d. 30. april 2019.


ARKIV
30 R&B/Soul

Elias Boussnina

support — Louis Samson

tirsdag — Lille VEGA30. apr.

IRIS GOLD giver dig en lykke-følelse, du bliver afhængig af

Dansk-engelsk-jamaicanske R&B-sangerinde Iris Gold, er både vokset op med Jefferson Airplane og Public Enemy, og GAFFA beskriver hendes lyd som en blanding af old-school hiphop, flower power og pop. Man kan ikke undgå at trække på smilebåndet, når man lytter til Iris Gold. Hun har en helt særlig evne til at formidle sin positive, sprudlende og helt unikke energi til sine lyttere, hvilket gør, at man føler sig tæt forbundet med hende.

2018 var et godt år for Iris Gold. Hun fik en del radiosendetid med singlen ”All I Really Know” på P3, optrådte til GAFFA Prisen, SPOT Festival og leverede et brag af en koncert på Roskilde Festival. 2019 tegner mindst lige så godt for R&B-sangerinden.

Iris Golds farverige, optimistiske univers er ikke resultatet af en let barndom, men hendes forsøg på at skabe sin helt egen verden. Hun vil lave musik til dem, der ikke passer ind, og Iris Gold viser samtidig, at hun ikke kan puttes i én boks. Hun rocker både den korte glimmerkjole og det afslappede joggingsæt og på samme måde omfavner hun både det maskuline og feminine i sin vokal-performance og i sine tekster.

Hendes stemme er kraftfuld, energisk og umiddelbar, og i sine tekster præsenterer hun en ”happy-go-lucky”-mentalitet. Hendes kombination af inspirationskilder, brug af forskellige genrer og hendes flabede og pågående attitude fastslår dog, at Iris Gold er helt sin egen, og det bliver uden tvivl en farverig fest, når Iris Gold gæster Lille VEGA.

Iris Gold i Lille VEGA d. 4. april 2019.

ARKIV
04 R&B/Soul

Iris Gold

support — Moody

torsdag — Lille VEGA04. apr.

KALEEM TAYLOR er sprød R&B, der gør dig blød i knæene

Du genkender måske Kaleem Taylors stemme fra Tchamis elektroniske dancehits ”Promesses” fra 2015 og ”Missing You” fra 2016, men hvis du ikke kender ham, bør du helt klart tage et lyt. Siden da har han udgivet ep’en Version, der har fået store anmelderroser i R&B og soul-verdenen, og Kaleem Taylor har med sit vokale overskud i den grad bevist, at han er mere end bare en featuring-artist.

I en nedbarberet version af ”Show My Change” fra Version fremhæves Taylors evne til at udforme unikke og fængende melodier. Mixet af hans soulede klangunivers, kraftfulde fuldregister og følsomme falset viser, at han er i en klasse for sig selv. Taylor udgav sin nyeste single ”Not Alone” i januar i år, og selvom produktionen læner sig op af nutidige tendenser inden for R&B, repræsenterer han samtidig en helt original lyd.

Du skal helt sikkert holde øje med den karismatiske Kaleem Taylor i fremtiden.

Kaleem Taylor i Ideal Bar d. 5. oktober 2019.

ARKIV
05 R&B/Soul

Kaleem Taylor

lørdag — Ideal Bar05. okt.