Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Der er stærk hiphop på plakaten i VEGA i juni. Gunna, Karpe og KSI & Randolph sætter sommerstemningen i gang på Enghavevej. Her får du et overblik over, hvad du kan forvente af de tre acts.

Gunna – The King of drip

Med hittet ”Drip Season 3” fra sidste år fløj Gunna sammen med sin wingman Lil Baby til tops på den amerikanske hiphopscene. Atlanta-rapperen, der er signet på Young Thugs pladeselskab YSL scorede sit første nummer 1-hit på Billboard Album-listen med sin seneste udgivelse Drip or Drown 2.

På albummet Drip Harder fra sidste år finder du en eksklusiv gæsteliste, der tæller Young Thug, Lil Durk, Nav og selveste Drake. Med sit bløde, robotagtige flow og Lil Babys skingre sangrap ramte de to musikere en magisk, indbyrdes kemi, der blev nedkogt til 13 catchy genistreger. Det er euforisk trap på et lag af sprøde, afdæmpede beats.

Hiphop-miljøet er blevet besat af udtrykket ”drip” efter Gunna introducerede sit Drip Season mixtape sidste år. Resten af året var han rappens mest udlånte stemme, der dukkede op på sange med Tory Lanez (“Miami”), Travis Scott (“Yosemite”) og Mariah Carey (“Stay Long Love You”)

Arkiv
06 Hiphop

Gunna

torsdag — Store VEGA06. jun.

Karpe – Potent socialpolitisk rap fra de norske barndomsvenner

I over ti år har rapperne Magdi Omar Ytreeide Abdelmaguid og Chirag Rashmikant Patel siddet tungt på den norske hiphoptrone.

De to kammerater startede deres musikalske eksperimenter i 2000, da de begge studerede på Oslos Handelsgymnasium. Med deres potente hiphop, der henter inspiration fra deres indiske og egyptiske rødder, har duoen i en årelække leveret langsomme og atmosfæriske sange, ofte sunget hiphop.

Deres seneste album Heisann Montebello blev udgivet i 2015 og er en reference til deres barndomskvarter i Oslo. Alle ni sange på projektet blev udgivet med hver sin musikvideo. Dette musikalske og visuelle univers skabte stor debat, da det revolutionerede, hvordan musik kan udgives.

Arkiv
08 Hiphop

Karpe

lørdag — Store VEGA08. jun.

KSI & Randolph – En vanvittig parade af virale hits

De har tilsammen flere milliarder views på Youtube og har de seneste par år stormet frem på den internationale musikscene med hits som ”Beerus”, ”Slow Motion” og ”Red Alert”. Samarbejdet mellem Youtube-fænomenet KSI og produceren Randolph startede tilbage i 2011 og har siden bragt det succesrige makkerpar rundt på de største scener i verden.

Med deres seneste album New Age fyrer duoen igen op for deres forunderlige mix af grime og hiphop, hvor de i skarpe lyriske vendinger forholder sig til deres status som Youtube-stjerner og spidder den etablerede musikbranche.

Arkiv
28 Hiphop

KSI & Randolph

support — Eiqu Miller

fredag — Store VEGA28. jun.