Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Første halvdel af 2020 er rundet af, og de fleste af os, går en sommer i Danmark i møde. I den anledning hylder vi nogle af de albumudgivelser fra den første halvdel af 2020, som tidligere eller kommende VEGA-artister har udgivet, og som sprøjter fornyet og forfriskende energi i vores corona-hjerner.


Schulz & Forever - Declaration of love

To år efter udgivelsen af Schultz & Forevers debutalbum, Grand Guignol, udkom det unge musikalske talent, Jonathan Schultz, med sit andet album, Declaration Of Love.

På det vellykkede og gennemarbejdede album lukker Jonathan Schultz os ind i sit ærlige og sårbare kærlighedsunivers bestående af bløde og poppede melodier.

Albummet er blevet rost af anmeldere, og Soundvenue gav albummet 5/6 stjerner med følgende beskrivelse:

”Schultz & Forever synger mere ærligt og naturligt end nogensinde før på det flotte popalbum ‘Declaration of Love’. Selv om albummet bærer sine inspirationskilder uden på tøjet, formår Jonathan Schultz som en sand musikalsk kamæleon at samle trådene i et univers, der er helt hans eget.”


Emil Kruse - Side A

Den 14. december indtager hiphoppens poetiske drømmer, Emil Kruse, Store VEGA. Den unge musiker har været en del af den danske musikscene i lang tid, og han har imponeret publikum og anmeldere landet over med blandt andet sit solodebut, ep’en Slumromantiker, som fik 5/6 stjerner af Soundvenue, og 6/6 stjerner af Politiken.

Nu er popmageren udkommet med den første del af sit todelte minialbum, Side A. Et album, der stensikkert vil blive pumpet ud af landets Soundbokses i løbet af sommeren. På Side A tager Emil Kruse os med til én lang fest, og det bliver spændende at lytte til anden del af albummet, Side B, senere på året.


Phlake - T.I.D.O.Y.S.

Med catchy og poppede melodier træder den populære duo Phlake igen og igen frem i spotlyset med kæmpehits som ”Angle Zoo”, ”Pregnant” og ”IKEA episodes”. Den 13. og 14. november giver Phlake koncert i Store VEGA, og her medbringer de helt nyt materiale. Senest har de to hitmagere bag Phlake, Mads Bo Iversen og Jonathan Elkær Nielsen, nemlig udgivet deres tredje albumT.I.D.O.Y.S.(The Illegal Download Of Your Soul).

Det er snart tre år siden, at popduen udgav deres sidste album, og de har med god grund haft brug for at trække sig en smule tilbage ovenpå deres store succes. Det er T.I.D.O.Y.S. et resultat af. For nu er Phalke er nået et punkt, hvor musikken igen begyndte at følges unik, spændende og ny. Albummet er blevet tager godt imod af både anmeldere og fans, som særligt har givet numrene ”Waited All Summer” og ”Slip Away” spandevis af kærlighed.Clara - Growing up sucks

I 2018 udgav Clara sit debutalbum August Eighteen på sin 18 års fødselsdag, og siden da er det kun gået fremad for den unge Clara som med en DMA i ryksækken og med kæmpehits som ”Crazy” og ”What they say” har etableret sig solidt på den danske musikscene.

I marts udkom den danske popdarling med sit andet album Growing up sucks. Her gør hun lytterne klogere på, hvem hun egentlig er med sine ærlige og ufiltrerede tekster om glæde, sorg og alt ind imellem.

”Jeg er et ungt menneske, som godt kan lide at gå i byen det ene øjeblik, og det næste øjeblik sidder jeg derhjemme og overtænker alting. Og det er jo nederen at få en masse ansvar og at skulle finde ud af, hvem man er,”fortæller Clara om albummet.

Clara spillede sidste år i et udsolgt Lille VEGA, og den 24. oktober er hun klar til at skabe en magisk aften Store VEGA.Marchall Cecil
- Going up / Going down

Marshall Cecil debuterede på imponerende vis da de for to år siden præsenterede verden for deres særegne popunivers, der legende sammensmelter elementer fra R&B, pop, hiphop og rock. Et unikt musikalsk univers, der med et stort og detaljeret lydlandskab kredser om frygt, ensomhed, glæde og de op- og nedture livet byder på.

Med udgivelsen af deres single og musikvideo "Soliloquy (Wouldn't Feel Alone)" åbnede trioen det første vindue ind til deres bipolare popunivers, der både lyrisk og musikalsk formår at svinge fra det melankolske og indadvendte over i det triumferende og transcendentale. En bevægelse, der meget passende blev samlet under titlen på deres debutalbum: Going up / Going down.

Albummet er udforskende og eksperimenterende, og den 5. september kan du høre Marshall Cecils nye sange i Lille VEGA. GAFFA gav albummet 5/6 stjerner med følgende beskrivelse:


”Marshall Cecil er en diffus størrelse, der kan være svær at sætte i bås. Og gudskelov for det. De gør alt det, de færreste tør lige nu i tidens perfekthedskultur. For som det er med eksperimenter, kan man risikere at ramme ved siden af. Men man kan eddermame også invitere til større vingesus. Og det er det, denne plade kan. Leveret med sjæl og flow.”Artigeardit - Idiot

Med sange som ”Del Af Mig”, ”Joggingsæt”, ”Airbag” og ”Lov Mig 1 Ting” har den unge Artigeardit bevist, at han kan lave stærke numre, som både virker hos et trofast publikum og nytilkomne lyttere.

Og selvom det kan lyde svært at toppe de ovenstående singler, satte den danske urbanartist baren endnu højere, da han skød året i gang med sit nyeste album Idiot. Det anmelderroste album er en både ærlig og selvudstillende fortælling om vejen til toppen, men samtidig en erkendelse af alt det uperfekte.

Arkiv
29 Hiphop

Artigeardit

support — URO

torsdag — Store VEGA29. okt.