Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}
Verden er ved at lukke op igen
, og det samme er VEGA. I løbet af sensommeren og efteråret byder fremadstormende artister på magiske øjeblikke i Lille VEGA. Vi er dykket ned i Barbro, Bathsheba, Bbybites og Konni Kass’ særegne musikalske universer, der både byder på både dybsindig lyrik og dansable poptoner.
Barbro

Elze Barbro Kuypers skriver under kunstnernavnet Barbrointime popballader om de store følelser. Den unge sangskriver finder sin inspiration blandt navne som Fiona Apple og Cat Power. Barbro inviterer lytteren ind i et stemningsmættet, akustisk rum, hvor hendes smukke vokal ledsages af guitar, klaver og strygere.

Sangene formidler Barbros egen udforskning af identitet og skam. Barbro var en del af VEGAs Udvalgte 2021, hvor hun tilbage i Store VEGA den 1. maj ramte lige i hjertekulen med sit nærvær og sine sensible indiepop-sange.

Arkiv
16 Singer/songwriter

Barbro + Helena Gao

torsdag — Lille VEGA16. sep.Bathsheba

Pop-talentet Bathsheba er højaktuel med sin inderlige debut-epAs of Right Now, der både handler om datinglivets op- og nedture samt det svigt, hun oplevede fra sine forældre som barn. Et traume der fik hende i gang med at udtrykke sig musikalsk.

Hun debuterede med singlen “Blind”, der blev skarpt efterfulgt af hittet “Hit’N’Run” fra sidste år. Med sit ærlige og melankolske univers komponerer Bathsheba potente og catchy popsange, som hun selv kalder for dark pop. Bathsheba mestrer de velproducerede popsange spækket med hooks og smukke melodilinjer.


Arkiv
02 Pop

BATHSHEBA

support — Ju Kaia

torsdag — Lille VEGA02. sep.Bbybite
s

VEGAs Udvalgte fra 2019, Bbybites, har med singlen “bby” fået de danske radiostationer til at gløde. Når Bbybites står på scenen, blænder hun op for et energisk sceneshow og lyrisk kommer man helt tæt på den fremadstormende sangerinde, der dykker ned i emner om identitet og usikkerhed.

Hun er i øjeblikket højaktuel med den underfundige popperle “Take Me Hard”, der handler om det overfladiske datingliv, hvor ingen, ifølge Bbybites, tør vise de store følelser.

Med en legende vokal drager Bbybites paralleller til sangerindens helt store helte: Doja Cat, M.I.A. og Mahalia. Produktionerne bevæger sig i forskellige universer med fokus på tunge hiphop-beats samt fremdrevne reggaeton-inspirerede toner.Arkiv
25 Pop

Bbybites

support — Josie Amadonna

torsdag — Lille VEGA25. nov.Konni Kass

Konni Kass udgav i marts singlen “Nighttime”, der var varsler nyt album fra den færøske sangerinde. Singlen er en uptempo popsang med boblende energi og et vanedannende funky beat.

Det kommende album, der har fået titlen Diplopia følger op på det anmelderroste debutalbum Haphe fra 2016, der skubbede den talentfulde sangskriver frem helt på den internationale musikscene.

Hendes musikalske udtryk er inspireret af pop, R&B, jazz og soul med en underliggende nordisk lyd. Arrangementerne er opbygget af atmosfæriske synths og ørehængende popmelodier, der er drevet frem af hendes sjælfulde vokal.


Arkiv
05 Alternativ pop

KONNI KASS + JASMIN

support — Stephanie Meincke

søndag — Lille VEGA05. sep.