Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Tiden flyver afsted, og vi er allerede godt inde i juli. Men alligevel er det som om, vejret ikke helt er med os. Vi har derfor samlet tre gåsehudsfremkaldende COLORS live-sessions fra tidligere VEGA-artister, som du kan hygge dig med på en af sommerens gråvejrsdage.

Mahalia - "Hide Out"


Når du lytter til Mahalias A COLORS SHOW, burde det ikke være en stor overraskelse, at hun er spået til at være neo-soulens tronarving.

I 2017 optrådte Mahalia med sit kæmpe hit "Sober" på COLORS-kanalen, og det var netop dette uforskammet smooth show kombineret med hendes charmerende karisma, der sparkede døren ind til en global hype.

Mahalias anden optræden med hittet "Hide out" beviser hun endnu engang at hun er kommet for at blive. De varme produktioner sørger for, at du lander på et blødt tæppe af velklang hver eneste gang.

Billie Eilish -"IDONTWANNABEYOUANYMORE"


Det 18-årige pop-fænomen, Billie Eilish har vokset sig til en af verdens største stjerner siden sin debutsingle "ocean eyes". Med hits som ”bad guy” og ”everyting i wanted” har det unge talent lukket verden ind i sit følsomme, dybfølte og kærlige univers.

I 2018 gav Billie Eilish en hårrejsende liveoptræden med nummeret ”IDONTWANNABEYOUANYMORE” fra hendes debut ep Dont smile at me fra 2017. Med sin stærke og sofistikerede vokal synger Billie Eilish om sin kamp mod lavt selvværd og mangel på kærlighed til den hun er. Med sangtitlen refererer sangerinden til sig selv.

Little Dragon - "Another Lover"


Med den energiske og karismatiske sangerinde, Yukimi Nagano, i front leverer Little Dragon uptempo, elektronisk indiepop, der uundgåeligt skubber lytteren ud på dansegulvet.

Naganos COLORS-session med singlen ”Another Lover” er ingen undtagelse. Singlen er fra gruppens seneste album New Me, Same Us, der udkom i marts.