Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


VEGAs nye digitale koncertrække Wednesday Sessions er et solidt koncertfix, der stimulerer alle sanser og giver indblik i de mange spændende tendenser, der buldrer frem blandt det danske talentlag netop nu.

Programmet til første serie af Wednesday Sessions udgøres af Greta, Ivan$ito, Astrid Engberg og Lau Pedersen (Fribytterdrømme) og præsenteres fra i dag og de kommende onsdage.

Wednesday Sessions er indspillet i et fængslende og glimtende lyshav i VEGAs ’hemmelige sal’, Jens Jensen Salen, som kun sjældent tages i offentlig brug. Den særlige setting giver en lækker klubfornemmelse til seeren og komplimenteres velproduceret lyd- og billedkvalitet. Undervejs i de fire musikeres koncerter introduceres de via et interview, der sætter den enkelte artists skaberproces i fokus.
Fribytterdrømmes Lau Pedersen skaber kaskader af rock og dansksproget poesi

Lau Pedersen fra rockbandet Fribytterdrømme leverer skarptskåret dansk lyrik svøbt i sprøde guitariffs, fremdrevne trommerytmer og levende lag af orgel og synthesizere. Med sin koncert til Wednesday Sessions går Lau Pedersen i en mere introvert retning og barberer udtrykket ned. Sammen med sit band har netop han netop udgivet albummet, Ikke Bange For At Dø, Men Rædselsslagen For At Miste Livet, hvor de endnu en gang inviterer publikum ind i deres særegne maleriske rockunivers.


Astrid Engberg ryster en unik cocktail af genrer og grooves

Den danske producer, sangerinde og DJ Astrid Engberg bevæger sig flydende mellem genrer fra hele verden, hvor vilde grooves, knitrende beats, jazz og elektronisk musik forenes i et eklektisk mix. I september udgav hun sit første fuldlængde album Tulpa, der har høstet blændende anmeldelser. Astrid Engbergs soniske landskaber tager udgangspunkt i hendes skandinaviske rødder og er tilført kalejdoskopiske nuancer fra hendes rejser verden rundt – helt fra Vestafrika til Paris. Musikkens mangfoldige nuancer fuldendes af Engbergs fortryllende og nærværende vokal.

Ivan$ito er Danmarks egen reggaeton-stjerne

Dansk-chilenske Ivan$ito udgav sidste år sit debutalbum, Everything is Reggaeton, der mikser nordiske melodier med varme latinamerikanske reggaeton-rytmer. Med afsæt i dette eklektiske setup, fremfører Ivan$ito sine fængende lyriske melodilinjer på spansk. Ivan$ito skaber et karakterfuldt og velproduceret lydbillede, der straks leder tankerne hen på verdensstjerner som Bad Bunny og J Balvin.
Greta bobler af 80’er synths og elektroniske grooves

Med udgivelsen af debutalbummet Ardent Spring har Greta i den grad cementeret sig på den danske musikscene med sine drømmende toner. Greta skaber eventyrlige lyduniverser, hvor det visuelle og lyd-æstetiske er tæt sammenspundet. Hun udfordrer den gængse opfattelse af popkunsten og leverer stærke tekster om eksistentielle tanker, lys og mørke samt livets indre og ydre modsætninger. Udgives 14. april 2021