Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Det nye koncertår bliver for tiende gang skudt i gang med VEGAs Udvalgte, hvor den danske og internationale musikbranche samt musikalsk nysgerrige koncertgæster bliver præsenteret for de seks, nye navne, som vi mener kommer til at præge 2020s koncertscener.

VEGAs bookere har valgt seks navne, de forventer sig meget af. Årets program favner bredt og vidner om den kvalitet, drive og potentiale den danske musikscene rummer lige nu. VEGAs Udvalgte-holdet 2020 er: Ida Laurberg, Bbybites, JOYCE, Josephin Bovién, Ganger og Late Verlane.

Vi er stolte af tidligere at have præsenteret navne som Jada, MØ, Ulige Numre, CHINAH, Emil Kruse, Bette, Selma Judith og mange andre som VEGAs Udvalgte-acts, der efterfølgende er slået igennem både på den nationale og internationale musikscene.Ida Laurberg

Ida Laurberg har tiltrukket sig opmærksomhed med den stærke single ”Grayzone”, som udkom på hendes nystartede pladeselskab All Chemistry. Sangerindens vokal er både dyb, dyster, kraftfuld og inderlig i det melodiske popunivers. markerede sig allerede i 2016, hvor hun på egen hånd udgav den hjemmeproducerede ”Puppy Dog Eyes”, der siden har opnået flere end 20 millioner streams på Spotify og YouTube.
JOYCE

Fra scenen smadrer JOYCE alle dine idéer om, hvordan punk-pop skal se ud og lyde. Bandet spiller hårdtslående toner med sårbare følelser uden på tøjet. Forsanger Sebastian Wegener, der i en periode har produceret og skrevet numre som del af musikkollektivet Citadel (FRAADS, Blikfang, Krystalsøn m.fl.), fik i maj en idé og samme nat var JOYCEs første single, ”Tomme Ord” en realitet.Josephin Bovién
Den 18-årige sanger, sangskriver og producer Josephin Bovién har siden udgivelsen af sit debutalbum Caramel Babe hurtigt etableret sig som et regulært R&B-talent. Hun er ikke bange for at eksperimentere med sin lyd og sit udtryk, og på debutalbummet hiver den spirende sangerinde blandt andre 00’er-referencer og neosoulen frem i lydbilledet.


Late Verlane
Den svenske singer/songwriter Viktor Persson skriver under alter egoet Late Verlane alternative popsange. De bliver fremført med en varm androgyn vokal, som udfolder sig i et frodigt melodi-landskab. Gennem en forkærlighed for klassiske 70’er-indspilninger giver Persson sit bud på moderne pianoballader med et twist. Han udgav singlen ”Poolside” via Future Classic (Flume, Buzzy Lee, SOPHIE, Erthlings) tidligere i år.


Bbybites
Bbybites kendetegnes ved sin flabede og legende vokal, melodiske rap-tendenser og et tekstunivers, der ikke er bange for gå over grænsen, provokere eller nogle gange bare være en helt banal kærlighedshistorie. Produktionerne bag vokalen bevæger sig i forskellige universer, men samler sig omkring en tung og viljestærk 808. De forskellige universer i sangerindens musik afspejler en blanding mellem to personaer, der samler sig til én helhed. En helhed der har lært at gå på kompromis med begge sider af sangerindens musikalske udtryk.

Ganger
I efteråret udgav Ganger deres debutalbum,MØRK, som blev storrost af den danske anmelderstab for sine innovative popsange. Temaer som kærlighed, ondt i sjælen og opvækst flettes sammen med sort humor og personlige anekdoter i et forunderligt musikalsk univers af knitrende synthesizere, mariachi-trompeter og vilde korharmonier.


Arkiv
24 R&B/Soul

VEGAs Udvalgte 2020

fredag — Lille VEGA24. jan.