Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Vi har tilføjet tre nye og smukke plakater til vores serie af grafiske detaljeudsnit fra huset. Med inspiration i efterårets farver har tre anderledes snit fra husets kroge fundet frem til et grafisk udtryk, der ligger i forlængelse af VEGAs tidligere populære interiørplakater.

Plakaterne, der trykkes på lækkert ubleget tykt papir, finder du i VEGAs onlineshop, hvor du kan bestille dem med hurtig levering direkte til din dør. Du kan også købe dem i VEGAs garderober, når du er til koncert.

Bag plakaterne står VEGAs Art Director, Dennis Mejdal, der her giver en introduktion til sine ideer med efterårskollektionen:

”Med den nye serie af plakater har jeg været rundt i huset og spotte nye vinkler fra det smukke Vilhelm Lauritzen-tegnede hus. Det er blevet til tre steder i huset, som man skal igennem andre rum for at komme til – eller måske endda forvilde sig hen for at finde? Inspirationen til farverne er hentet fra efteråret selv, lige der hvor bladende på træerne skifter farver og stuerne får lune og lys fra stearinlysene”.

VEGA Interior #I

”Ved siden af Lille VEGA salen ligger Lyngsie Salen, der i daglig tale blot kaldes Lysbaren på grund af salens altoverskyggende samlingspunkt: den lysende messing-bar. Det er et lokale som er fyldt med forventninger og spænding inden koncerterne begynder, og som gennem flere årtier har lagt vægge til mange snakke om aftenens koncert efter den sidste tone er klinget af. Baren i Lyngsie Salen er i øvrigt for snart tyve år siden designet af Leif Jørgensen.”

Find plakaten her!

VEGA Interior #II

”Nederst i Lille VEGAs trappeløb finder man denne smukke vinkel. Skal man som besøgende finde denne vinkel, så skal man faktisk også være faret vild! Trappeopgangene i Folkets Hus er designede med henblik på at lade publikum gå på opdagelse. Men i forvirringen over netop trappeløbene har flere fundet sig her, i tro om at de var på rette vej til Lille VEGAs garderobe, men pludselig finder sig selv på modsatte side, med udsigt til bilerne der suser forbi ude på Enghavevej.”

Find plakaten her!

VEGA Interior #III

”Arkitekt Vilhelm Lauritzen havde sans for detaljen. Det ser man, når man bevæger sig ud fra de flotte sale og betragter, hvordan detaljerne titter frem, hvor man mindst forventer det. Som i Store VEGAs trappeløb. Her finder man lysekroner og væglamper designet specielt til huset, træpaneler, søjler og trappetrin i bornholmsk granit, fliser i farver der matcher salene, og så det helt særegne åbne trappeløb – trapper til at fare vild på!”

Find plakaten her!