Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


VEGA har for tolvte gang udvalgt de seks nye musiknavne, som kommer til at stemple ind i dine ører i 2022.

Som opvarmning til aftenen den 26. februar, har artisterne givet en lille forsmag gennem en række stemningsmættede livessions, og taget en snak med os om deres sangskrivning.

Mød Eee gee, Flava, Prisma, Fabräk, Reveal Party og Josie Amadonna - VEGAs Udvalgte 2022.
PRISMA

Duoen PRISMA spiller indtagende alt-pop med punkede tendenser. Deres sange svæver på en minimalistisk og tung produktion af støjende guitarer og elektroniske universer. Deres debutep Her (2020) er en fortælling om livets cyklus; fødsel, barndom, ungdom, voksenliv, død og genfødsel. Opfølgeren Inside Out (2021) er en coming-of-age-fortælling, hvor duoen gennem musikken afsøger deres udvikling som individer.

Hør hele interviewet med PRISMA her: https://www.spreaker.com/user/14172566/vegasudvalgte22-prismaeee gee

I sanger og sangskriver Emma Grankvists univers møder nordisk popmelankoli varm americana, inden den favner støvede folk-elementer og countryens nostalgi. Hendes sange balancerer mellem solide feel-good melodier og sangtekster, der handler om at have det af helvedes til. I 2020 blev eee gee signet til det australske indie-label Future Classic, og debuterede i maj med selvkærlighedshymnen “Favourite Lover”. Eee gee har siden udgivet tre singler, senest nummeret “Bad Person”.Flava

Sangerinden Flava bevæger sig i et urbant univers, hvor der ikke er plads til specifikke genrebokse. Hun udforsker et interessant mix af drill, R&B, hiphop og punk. Hendes lyd trækker på international inspiration og adskiller sig fra alt andet på den danske musikscene lige nu. Efter tre års arbejde udkom hendes debutep, MEGALOMANIA, i maj. Gennem sangene, følger lytteren Flava på en jagt efter sin indre selvstændiggørelse.Reveal Party


Emily Holm Nyhuus, kvinden bag navnet Reveal Party, skriver sange om at eksistere i et kaos af komplicerede følelser på debut-ep'en You Stole a Year of My Life. Historierne om kærlighed og livet som transkvinde bliver fortalt med en tongue-in-cheek, spiddende sarkasme. Inspirationskilderne er både smertelig midwest emo og opløftende popsange, og derfor klinger musikken både af melankoli og håb i et hav af distortede guitarer.

Hør hele interviewet med Reveal Party her: https://www.spreaker.com/user/14172566/vegasudvalgte22-revealpartyJosie Amadonna


Josie Amadonna
katapulterede sig selv ind på den danske rapscene med singlen “Donkey Kong”. Hun er helt sin egen og skifter ubesværet mellem at synge laidback og forførende og i næste øjeblik spytter hun tempofyldte og spydige raplinjer ud. Kombineret med en energisk lyd og tilstedeværelse på scenen danser du uundgåeligt ind i Josie Amadonnas univers.

Hør hele interviewet med Josie Amadonna her: https://www.spreaker.com/user/14172566/vegasudvalgte22-josieamadonnaFabräk


At Fabräks førstesingle hed “VOLDSOM” med versaler er ikke uden grund! Duoen stormcharmerer deres lytter med støjrocket råberap og har i 2021 været umulig at undgå på den danske rapscene. De foldede deres punkede energi endnu mere ud på singlerne “DAARLIGT” og “24”, som har fået masser af radiotid. Live er Fabräk fem mennesker på scenen, og de skaber et show med plads til råb og skrig, men også fordybelse.