Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


I påsken 2024
slår Lukas Graham dørene op til en unik musikalsk oplevelse i VEGA, når han flytter ind og overtager alle husets sale i otte dage. Her kan du både opleve at komme med ind i indspilningsprocessen af hans nye album og den gode festlige stemning, når han spiller alle de store hits fra karrieren.

Det var her, det hele tog sin begyndelse, da et ungt band fra Christiania, der kun havde udgivet et par sange, satte den første milepæl i dansk musikhistorie ved at betræde scenen foran et helt udsolgt Store VEGA.

Det blev den første af mange uforglemmelige aftener i VEGA og nu tager Lukas Graham skridtet videre og forvandler huset til et levende musikstudie, udstillingsrum, koncertsal og festsal. Hver aften kommer til at fokusere på en del af det kommende album, hvorefter vi skal synge og danse med på de numre vi kender og elsker.

Som publikum får du muligheden for at gå på opdagelse i VEGA og se både en særlig Lukas Graham-udstilling og komme med ind i indspilningsstudiet og videoproduktionen – kort sagt kommer du bag kulissen og bliver den første til at opleve Lukas Grahams nye plade.

Hver aften bliver en unik oplevelse som ikke før er set i VEGA.


Når du har været på opdagelse i VEGA, har hørt sange fra den nye plade og sunget med på hits
ene, starter efterfesten.
Lukas Graham – The RecordingExperience bliver en unik oplevelse, der kombinerer fest og koncert med et intimt indblik i skabelsesprocessen bag musikken, alt sammen i selskab med en af dansk musiks største og mest elskede navne. Lukas Graham fortæller:

”Med tanke på det fantastiske rum, Store VEGA er, fik jeg en i idé om at invitere publikum med helt ind i skabelsen af hvordan et album bliver til og samles som værk. Det kan af gode årsager ikke lade sig gøre i mit eget studie, men når dørene åbnes til VEGA føles det jo næsten som at vende hjem.Spillestedet giver os de bedste rammer for at tegne og fortælle, og give et ægte indblik i den kreative proces, der finder sted i slutspurten af et album. Og så skal vi selvfølgelig også synge nogle af dem, vi kender sammen.”

Køb
31 Pop

Lukas Graham - The Recording Experience

søndag — Store VEGA31. mar.
Køb
01 Pop

Lukas Graham - The Recording Experience

mandag — Store VEGA01. apr.