Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}Hun fik måske tiden til at stå stille i din stue sidste efterår.
Kwamie Liv triumferede i det ultrapopulære TV-2 program Toppen af poppen, hvor hendes indlevende og smukke coverversioner gav gåsehud og kriller i øjenkrogen. Kwamie Liv har siden 2014 udsendt sine fyldige og vitale produktioner, der både taler til dansefødderne og hjertet.


Den 29. oktober fylder hun Store VEGA med sin fløjlsbløde stemme og hjertenære lyriske genialiteter. Vi har i den anledning udvalgt tre hitsingler fra hendes flotte repertoire.Lost In The Girl

Da Kwamie Livdebuterede med ep’enLost in the Girl, gik der ikke lang tid, før både danske og internationale medier bemærkede hendes unikke lyd. Titelnummeret er en uptempo, elektronisk popbanger, hvor Kwamie Livs stemme leverer et eminent brusende omkvæd. Med sprøde synth-linjer og sønderlemmende bas stagedivede popkometen sig helt frem på de store danske scener.

“Lost in the Girl” katapulterede Kwamie Liv mod stjerner og allerede året efter optrådte hun på Roskilde Festival, indspillede duetten “Pleasure This Pain” med rapperen Angel Haze og leverede en tårefremkaldende version af Kim Larsens kanoniserede “Pianomand”.


“New Boo”

I 2018 udgav hun sit længeventede debutalbum Lovers That Come and Go. Et album hvor hun dissekerer kærlighedens til tider komplicerede anatomi i et dragende og melankolsk popunivers.

Blandt de 12 skarptskårne popnumre finder man den charmerende single “New Boo”. Nummerets club-vibes og sensuelle energi sender lytteren på en stemningsmættet natterejse gennem en neon-glinsende mystisk by. I den animerede musikvideo, der er instrueret af sangerindens faste samarbejdspartner Baby Duka, befinder vi os i en rødmalet stripklub, som tilføjer et ekstra sensuelt lag oven på den brandvarme musikproduktion.


Take It Back

Når Kwamie Liv den 29. oktober står i Store VEGA, bliver det med en tætpakket kuffert af gamle hits samt spritnye popperler. Sidste år udgav hun den smukke klaverballade “17”, hvor hun ser tilbage på dengang hun var 17 år gammel, og hvor verdenanderledes helt ud.

I starten af september udgav hun en ny single “Take it back (I want more)”, der med et pulserendebeat, smukke døsige harmonier og eventyrlystne synthesizere fortæller en smertelig kærlighedshistorie. Med singlen fulgte en smuk musikvideo, hvor Kwamie Liv omgiver sig med en dansende mand i et mørkt, tilrøget lokale.

Arkiv
29 Pop

Kwamie Liv

support — Helena Gao

fredag — Store VEGA29. okt.