Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Our Endless Numbered Days (2004)


Albummet er Sam Beams andet album under navnet Iron & Wine. Titlen kommer fra den sidste sang på albummet ”Passing Afternoon”, hvor Beam synger: ”There are things that drift away like our endless, numbered days.” Albummet markerede en ændring i Iron & Wines lyd. Sangskriveren blev med debutalbummet The Creek Drank the Craddle signet på det store amerikanske indie-pladeselskab Sub Pop.

Det var første gang han indspillede i professionelt studie, hvor han med det forrige album indspillede derhjemme på en gammel fire-spors båndoptager. Albummet er mere finpudset, men bevarer stadig den intimitet, som Beam perfektionerer. Søsteren Sarah Beam ligger smukke harmonier på albummet.

The Shepherd's Dog (2007)


Sam Beams tredje udspil The Shepherd´s Dog udkom i 2007 og blev en massiv succes med singler som
”Pagan Angel and a Borrowed Car”,”Boy with a Coin” og ”Fightless Bird, American Mouth”, som blev brugt i den første film i Twilight-sagaen. Albummet er produceret af Brian Deck, som har samarbejdet med Beam et utal af gange.

Albummet er spækket med vestafrikanske rytmer, akkordeon og slide guitar. Med albummet viser Beam at han mestrer de store arrangementer, hvor de to første album er relativt lavmælte og sparsomt instrumenteret. Det er et mere progressivt album, der udforsker nye musikalske territorier.


Beast Epic (2017)


Albummet er Sam Beams meget personlige sjette udspil. Han serverer gravalvorlige tekster med akustisk guitar og luftig stemme. På albummet er han inspireret af tid og det at blive ældre og nævner bl.a. "I have been and always will be fascinated by the way time asserts itself on our bodies and our hearts.”

Sangskriveren kommer med Beast Epic tilbage til de tidligere, mere afdæmpede produktioner, hvor vokal og guitar er det primære. Albummet blev indspillet live af en lille gruppe musikere i studiet.

Mere om Iron & Wine