Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}JJ Paulo er født i den tanzaniske by Bujora, men flyttede som 3årig til Danmark og er opvokset i Silkeborg. Som barn og ung var der ikke mange, han kunne spejle sig i i Silkeborg, så da han i 2005 opdagede rapperen 50Cent, blev han inspireret og begyndte at lave rap-musik.

Med tiden fandt JJ Paulo ud af, at rapmusikken ikke afspejlede ham som menneske, og han begyndte derfor at tilføre eksotiske toner og afro-beats til sin musik. Med kombinationen af hiphop og afro-beats har han skabt sin helt egen lyd, der gør det svært at stå stille, når JJ Paulos musik strømmer ud gennem højtaleren.

Når JJ Paulo træder ind på scenen, bliver de svedigste dansetrin fyret af. Han leverer den vildeste live performance inspireret af den tanzaniske sukuma-kultur, der har tradition for, at man udtrykker sig gennem dans og afro-beats. Udover dansen stråler hans live performance også af energi, charme og masser af selvtillid!

JJ Paulo danser sig ind på Store VEGAs gulv den 28. oktober, indtil da varmer vi fødderne op med tre af hans brandvarme sange.“My bebe”

JJ Paulos ultimativt største hit er ”My bebe” fra EP’en The Sound of Africa. Musikvideoen er filmet i Tanzania. Oprindeligt var det ikke meningen, at der skulle være dansere med i videoen, men JJ Paulo var ramt af både malaria og Corona på optagedagen, så han havde brug for forstærkning: ” ”My bebe” er en sang, der kan få alle til at rejse sig op og danse, selv hvis man har corona og malaria på samme tid, fortæller JJ Paulo”

”Type”

På "Type” fra 2021 er tempoet skruet en smule ned, men de rytmiske beats får endnu en gang hofterne til at bevæge sig. Han synger i bedste JJ Paulo-ånd om, at man skal være selvsikker og tro på sig selv.

JJ Paulo fortæller, at sangens lyd er inspireret af Marvin Gayes ”Sexual Healing”: ” ”Sexual Healing” giver mig en følelse af, at jeg føler mig sexet. Det var samme vibe, jeg ville have ”Type” skulle have. Min største drøm er, at jeg en dag bliver stoppet på gaden af et par, som fortæller mig, at de har lavet en baby, imens de lyttede til den.”
”Soyo”

”Soyo” er JJ Paulos nyeste single fra 2022. Sangen er en vaskeægte kærlighedssang til … grillkylling!

”Jeg er helt forelsket i grillkylling. Jeg spiser altid kylling før mine koncerter, og det gør, at jeg kan danse hele natten uden at blive træt,” fortæller han.


Arkiv
28 Global

JJ Paulo

support — AKP+ Hemlig & CarlLoYABOY

fredag — Store VEGA28. okt.