Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA holder ikke koncerter foreløbigt
Som følge af Covid-19 situationen og regeringens påbud om ikke at samle større menneskemængder, afholder VEGA desværre ikke koncerter foreløbigt.

Derfor vil koncerter blive forsøgt flyttet til et senere tidspunkt eller kan blive aflyst.

Hvis koncerten aflyses, bliver dine penge refunderet via billetudbyderen.

Hvis koncerten flyttes til en ny dato, vil dine allerede købte billetter også gælde til den nye dato. Du kan også vælge at refundere dine billetter i 14 dage fra aflysningen hos billetudbyderen, hvis den nye dato ikke passer dig.

Koncerter i vores kalender markeret med 'afventer' betyder, at vi stadig er i gang med arbejdet omkring enten flytning eller aflysning. Så snart vi har informationer vil alle billetkøbere blive kontaktet via email ligesom vi opdaterer vega.dk og koncertens Facebook-event.

Vi beder om jeres tålmodighed og sørger for at informere jer lige så snart, vi har de nødvendige informationer.

Gavekort til VEGA
Selvom vi ikke afholder koncerter, kan man stadig købe et gavekort til VEGA. Du bestemmer selv beløbet, og du kan vælge at printe det selv eller få det tilsendt i en fin indpakning.

Du kan købe VEGA-gavekort via vores samarbejdspartner Ticketmaster. Bemærk dog, at gavekortet kun gælder til de VEGA-koncerter, hvor billetten udbydes af Ticketmaster.

Køb gavekort her!

Pryd dit hjem med et stykke VEGA
I vores webshop vegashop.dk kan du købe en eller flere af vores smukke VEGA-plakater til at pryde dine vægge. Plakaterne bliver leveret til din dør.

Behold din billet
Vi opfordrer alle publikummer til at beholde billetter til koncerter eller festivaler, der bliver flyttet eller udskudt. Danske spillesteder og festivaler er hårdt ramt som følge af påbuddet om lukning. Beholder du din koncert- eller festivalbillet, er du med til at give spillesteder, festivaler og artister et tiltrængt skulderklap i en svær tid og hjælper os alle sammen med at huske, at musikken spiller videre på den anden side, når vi igen kan mødes! #BeholdDinBillet