Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Golden Days Festivalen sætter i år ekstraordinære kvinder i fokus, der har fortjent mere opmærksomhed og anerkendelse i den danske historie.

VEGA hylder i den forbindelse musikpioneren og modstandskvinden Else Marie Pades bemærkelsesværdige liv og eksperimenterende lydkunst, der satte et markant aftryk indenfor den elektroniske gerne.

Den 7. september kan du komme til åbningsreception af lydkunstner Ingeborg Okkels lydudstilling om musikpioneren. Udstillingen er kreeret specifikt til VEGAs nye LAB, og omslutter publikum i et immersivt univers af lyd og billede.


Ved åbningsreceptionen kan du, som noget ganske særligt, opleve den første indspilning af Else Marie Pades nyopdagede orkesterværker, der udkommer til november på musikforlaget Dacapo.

Omdrejningspunktet for arrangementet er en talk med Christina Åstrand, der er koncertmester i DR Symfoniorkestret og solist på den nye udgivelse, samt Henrik Marstal, mangeårig kender af Else Marie Pades musik og forfatter til flere bøger om komponisten.

Lydudstillingen kører til og med den 17. september, hvor den munder ud i en hyldestaften den 16. september i Lille VEGA til Else Marie Pades musikalske virke. Her vil musikerne CTM og Astrid Sonne spiller koncert og forfatter samt journalist Andrea Bak introducerer Else Marie Pades liv og musikalske univers sammen med Ingeborg Okkels.
Se mere på lige her.


Info:

Golden Days og VEGA præsenterer Ind i Else Marie Pades Univers.
Den 7.september 2022 kl. 16.00 med åbningsreception.
Åbningstider: torsdage, fredage, lørdage fra kl. 15-19 til og med den 17. september.
Indgang ved siden af Lille VEGA, Enghavevej 40, 1674 Vesterbro.

Arkiv
16 Andre arrangementer

CTM og Astrid Sonne hylder Else Marie Pade

fredag — Lille VEGA16. sep.