Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Supergruppen Amason har i en årrække leveret varme til de kolde, skandinaviske vintermåneder med deres skarptskårne pophits. Den 7. december kan du opleve dem i Store VEGA, når de forfører med spritnye hits fra deres seneste album Galaxy II.

I forbindelse med koncerten har de eminente svenske indiepop-snedkere været forbi Ideal Bar, hvor de på en råkold tirsdag i november varmede VEGA op med en ekstremt vellydende livesession. Forsangerinde Amanda Bergman og co. leverede en lille forsmag på, hvad der venter til december i form af de lækre singler "Oscillating Love" og "Reach Out More", der begge er at finde på det nye album.Amason
er et familieforetagende, både metaforisk og bogstaveligt talt. Deres spritnye album Galaxy II viser, hvor sammespillet og vellydende kvintetten er blevet i årenes løb. I slutningen af 2012, efter mange års venskab, fandt de sammen i det musikalske rum de kalder Amason. Ud fra vidt forskellige referencer og måder at tilgå musikken, skabte de fem kammerater deres dansable og atmosfæriske indiepop-univers, anført af Amanda Bergmans smukke, indlevende vokal.


Bandmedlemmerne er ekstremt rutinerede og har arbejdet sammen med et væld af internationale og skandinaviske artister. Pontus Winnberg (keyboard) har været med til at skrive for bl.a. Madonna og Britney Spears. Petter Winnberg (bas) er en del af det populære svenske band Little Majorette sammen med Nils Törnqvist (trommer). Amanda Bergman (vokal) har udgivet musik som soloartist og arbejdet sammen med bl.a. The Tallest Man On Earth og Lykke Li. Gustav Ejstes (guitar/ vokal) har været med i kult-psychrock bandet Dungen, der har haft international succes.

Arkiv
07 Pop

Amason

support — Daniel4ever

tirsdag — Store VEGA07. dec.