Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}Seks stærke navne tæsker foråret i gang, når When Copenhell Freezes Over ruller gennem VEGA. Lamentari, Daze of June, H.E.R.O, Galge, EYES og Lifesick nulstiller din grå hverdagskonto, og du kan godt begynde at glæde dig ifølge COPENHELLs festivalchef Jeppe Nissen:


”De seks bands, der er udvalgt til showcase-arrangementet, er et rigtigt godt udsnit af, hvor den hårde danske musikscene står lige nu: De er ekstremt talentfulde og ambitiøse og er kommet godt i gang på deres hjemmebane – og COPENHELL er den platform, der kan give dem et godt rygstød i udlandet. Publikum kan godt begynde at glæde sig til en helt særlig oplevelse!”


Lamentari

Lamentari, der netop har imponeret på det nyligt overståede Copenhell Metal Cruise, står atter klar med deres fascinerende kombination af klassisk musik og ekstremmetal. Bandets skærende skarpe symfoniske black metal er både innovativ og medrivende, og publikum kan allerede nu godt begynde at glæde sig til en koncert med et dansk metalband, der for alvor er på vej ud over rampen.


Daze of June

Det unge band Daze of June spiller knusende hård metalcore med både kant og musikalitet. Instrumenterne kører som et buldrende energikraftværk under Benjamin Ganzhorns skiftevis arrige og smukke vokal – forvent en ordentlig mavepuster af en koncert!


H.E.R.O.

H.E.R.O. er ude på en nysgerrig rundrejse i rockmusikkens verden, hvor de eksperimenterer med alt fra storslået stadionrock til fræsende headbanger-riffs med sange, der er sprængfyldt med kraft og dynamik.


Galge

Ingen hård koncertaften uden en ordentlig dosis død og ødelæggelse! GALGE ligner måske på overfladen fire pæne drenge, der spiller nydelig og ordentlig musik, men tag ikke fejl: De udspyr sortsvedet og grimy dødsmetal af den rigtigt gode, gamle skole!


EYES

EYES overfalder publikum med hidsig hardcorepunk. Det er fjendtlig musik, der flår trommehinderne ud af øregangene, tæsker løs på dem og efterlader dem blødende på gulvet bagefter – præcis som genren foreskriver!


Lifesick

Fredericia-kvintetten Lifesick spiller beskidt, thrashy hardcore, der mest af alt lyder som en jamsession med Slayer, Power Trip og All Pigs Must Die: Lige dele brutalt og groovy – og rasende som ind i helvede!


Arkiv
16 Metal

When Copenhell Freezes Over 2022

lørdag — Lille VEGA16. apr.