Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Lørdag den 14. september indtager Hej Søster Fest Store VEGA med koncerter, DJ’s og foodtrucks. Hej Søster Fest er en drøm, som bagkvinden Fallulah længe har ønsket at sætte strøm til. Det skal være et samlingspunkt, hvor kvinder bakker op om hinandens talenter, og til Hej Søster Fest kan du opleve acts, der genremæssigt spænder vidt. Det er nemlig fællesskabet og ikke forskellighederne, der er vigtigst at fremme for Fallulah.

Nedenfor får du fem single-smagsprøver fra de optrædende, så du ved, hvad du kan glæde dig til.

Ida Red - "Talk”

Ida Red er pop, når det er allerbedst. Trioen udkom med deres debut ep Home i slutningen af august, hvorpå singlen ”Talk” blandt fire andre melodiske og forførende numre kan findes. ”Talk” indgår sammen med de to singler ”Wildflower” og ”Army”, som en del af en tematisk trilogi om det at fravælge de usunde forhold.

Ida Red debuterede sidste år, og GAFFA spåede dem til at blive store. Henover sommeren har de spillet sig varme i blandt andet Pumpehusets Byhave og som opvarmning for Anne, Sanne og Lis. Så de er drønklar til at spille med medsøstrene.

Iris Gold - "A Lot To Give”

R&B-sangerinden Iris Gold har, apropos titlen på singlen, rigtig meget at tilbyde den danske musikscene. Det viser hun blandt andet på sit debutalbum Planet Cool, hvorfra singlen ”A Lot To Give” er at finde.

Singlen handler om ikke at blive holdt tilbage af sindets selvfremstillede mure samt om de forskellige måder, vi som mennesker (og søstre) kan finde hinanden på ved at give og derved modtage mere end vi troede var muligt.

Videoen til ”A Lot To Give” omhandler tre generationer af ”Afro warriors straight outta Planet Cool, der netop er landet med bare fødder, helt connected med Moder Jord. De tre krigere er her for at oplyse om kærlighed og for at udrydde intolerance og racisme med deres superfunk-superkræfter,” har Iris Gold fortalt til GAFFA. ​

Marie Key - "Giganter”

Marie Key er ”træt af at æde en masse shit, der ikk' rigtig mætter”. De tomme kalorier står i kontrast til de gamle giganter. Dem, der var her før, som gav os noget, vi kunne tage med. Marie Key blev for alvor kendt med singlen ”Uden Forsvar” fra 2012, der var et gigahit med over 14 millioner afspilninger på Spotify.

Sidste år udgav hun sit fjerde album Giganter, der, som singlen af samme navn, handler om at føle sig alene, slikke sårene efter et brud og se frem mod lysere tider.

Nelson Can - "Break Down Your Walls”

Rocktrioen Nelson Can udgav i 2017 ep’en EP3, hvorpå Singlen ”Break Down Your Walls” er at finde. Sangen handler, ifølge gruppen selv, om angsten for at være angst og at fucke ting op, fordi man er bange for at fucke dem op.

En følelse som rigtig mange går og bokser med indeni. Nelson Can prøver med sangen at gøre den til en ting, vi kan være åbne omkring. Soundvenue beskrev nummeret som ”et rocket take på Lordes debutalbum”, hvilket indkapsler lyden rigtig godt.

Soleima - "Low Life”

”Tell me what you wanna do” synger Soleima på singlen “Low Life”. Sangen er skrevet med en bestemt person i tankerne og handler om at kæmpe sig vej til en bedre situation, et bedre sted, en bedre relation.

Musikvideoen fanger seerens opmærksomhed og viser en række begivenheder, der virker umulige at komme ud af. De repræsenterer idéen om at cirkle rundt i en dårlig situation og finde modet samt viljen til at komme ud af den. ”Low Life” er at finde på Soleimas ep Bulldog fra 2018, der blandt andet høstede 5 ud af 6 stjerner i GAFFA.

Arkiv
14 Pop

Hej Søster Fest

lørdag — Store VEGA14. sep.