Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Nicklas Sahl debuterede i 2018 med singlen ”Hero”, der strøg ind som P3’s Uundgåelige. Siden har han udgivet to albums og adskillige hits, som har gjort ham til et velkendt navn på den danske musikscene. Han charmerer det danske publikum med sin rene vokal og imponerende meloditække. I sine tekster reflekterer han på poetisk vis over emner som opvækst, venskab og kærlighed.

Musikken har været en stor del af hele Nicklas Sahls liv. Allerede som 4-årig begyndte han at spille guitar, og han har spillet lige siden. I gymnasiet spillede han i et coverband med sine venner, og i 2016 optrådte sangeren sammen med Mads Langer til Grøn Koncert i Århus efter at have vundet en Instagram-konkurrence. Alt dette lagde fundamentet for en hæsblæsende start på karrieren, der affødte drømme om at blive et stort navn på den internationale scene.

Han var på toppen af sin karriere, da Corona-pandemien brød ud i 2020. Han havde sit første album på vej og var klar til at gøre sine drømme til virkelighed, men pandemien satte en uforudset stopper for planerne.

I 2022 har Nicklas Sahl igen fået fart på. Han har udgivet sit andet album God Save The Dream og singlen ”Fine On Your Own”, og deltaget i det populære TV-program Toppen af Poppen.

"New Eyes"

“New Eyes” blev udgivet i 2018, som Nicklas Sahls anden single. Singlen er blevet hans største hit med over 22 millioner streamings på Spotify.

"Fine On Your Own"

Nicklas Sahl skrev “Fine On Your Own” efter han havde været igennem en personlig krise under Corona-pandemien. Pandemien fik ham til at indse, at han var kommet til at fokusere for meget på at lave hits og få succes i stedet for at lave den musik, han selv drømte om at lave.

Sangen handler om, at man skal stole på sig selv, så længe det, man gør, føles rigtigt.

Toppen Af Poppen: "For Kendt"

I Toppen Af Poppen optrådte Nicklas Sahl med et cover af Lex & Klattens humoristiske nummer ”For Kendt”. Coveret har siden fået en del visninger på både YouTube og Facebook ledsaget af en masse anerkendende kommentarer.

Arkiv
07 Pop

Nicklas Sahl

support — Magnus Münster

onsdag — Store VEGA07. dec.