Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Forårsmånederne byder på en masse unikke koncertoplevelser i Ideal Bar

Vores koncerter i Ideal Bar giver dig en glimrende mulighed for at opdage ny musik og nye talenter i intime rammer. Forårets program byder blandt andet på Pom Poko, GAIKA, Madison McFerrin, Elderbrook og Piroshka, som hver især præsenterer vidt forskellige musikalske genrer, men som har til fælles, at de giver deres publikum helt unikke musikalske oplevelser.


Pom Poko d. 1. april

Det norske band Pom Poko er mestre i at blande punk og pop på charmerende vis og tilføjer samtidig begge genrer et mærkværdigt twist. Bandets debutalbum Birthday, fra februar 2019, er blevet rost for at bryde med musikalske konventioner og kan beskrives som en farverig samling af melodier, der er bygget på en strøm af ideer og impulser. Melodiernes uforudsigelighed og legesyge udfordres af forsangerens fine, skrøbelige stemme, og det er netop disse to modsætninger, som giver Pom Poko deres helt enestående og bemærkelsesværdige lyd.

Elderbrook d. 4. april

Elderbrook udgav i 2017 nummeret ”Cola” i samarbejde med CamelPhat, som i skrivende stund har flere end 123 millioner streams på Spotify, og som var nomineret til en Grammy i kategorien ”Best Dance Recording” i 2018. Elderbrook er dog meget mere end blot en mainstream, elektronisk artist. Som sanger, sangskriver, producer og multi-intrumentalist formår den London-baserede kunstner at skabe en bred palette af lyd, der trækker på alsidig inspiration fra country, soul, rock og gospel. Med sin eklektiske lyd og distinktive vokal har Elderbrook manifesteret sig på den elektroniske popscene og bevist, at han er meget mere end et ”one-hit-wonder”.

GAIKA d. 26. april

GAIKA
er en kunstner, der ønsker at gøre op med normerne og med sine futuristiske beats og gotiske billeder er han et friskt pust inden for sort, britisk rap. Han portrætterer, hvad det vil sige at være en ung, sort mand i nutidens samfund i et forunderligt mix af hypermaskulinitet og følsomhed. Den britiske rapper kalder selv sin musik for ”ghetto-futurisme”. Det er en blanding af dancehall, hip-hop, grunge og industrielle lyde. Med sin seneste udgivelse Basic Volume, der præsenterer et mørkt og fremmedgjort univers, formår GAIKA at fange og fastholde lytterens opmærksomhed gennem hele albummet, og han er af flere medier blev udnævnt som den nye stemme inden for britisk rap.

Piroshka d. 28. april

Piroshka består af tidligere medlemmer af Lush, Moose, Modern English og Elastica. Bandet udgav deres debutalbum, Brickbat, i starten af 2019, som har modtaget store anmelderroser. Selvom Piroshka består af 90’er veteraner, formår det ny-sammensatte band at præsentere et splinternyt lydunivers, der både er modent og uforudsigeligt, og hvor hver af bandmedlemmerne bidrager med deres særlige musikalske erfaring og baggrund. Med ex-Lush-forsangeren Miki Berenyis karakteristiske stemme og energifyldte, drømmende melodier kan Piroshka betragtes som et selvsikkert comeback for 90’er-britpoppen.

Madison McFerrin d. 3. maj

Madison McFerrin er datter af vokalisten Bobby McFerrin og har helt tydeligt arvet hans musikalitet og flair for korstemmer. Den unge sangerinde optræder a capella og bygger sine sange op ved hjælp af en loop-pedal. Med sin dybfølte vokal leverer McFerrin komplekse lydlandskaber, der indkapsles af groovy harmonier. Hendes tekster handler ikke kun hendes egen verden, men sætter ligeledes fokus på de problemer og konflikter, der foregår i resten af verden, og hun er ikke bleg for at være en politisk kunstner. Rapperen Questlove har beskrevet Madison McFerrins musikgenre som ”soulappella”, og hun formår i den grad at give a capella-genren nyt liv på sange som ”Insane” og ”No Time to Lose”.