Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}Har du også savnet at være helt tæt på musikken?
VEGAs dedikerede og super intime scene til musikkens talenter, Ideal Bar, åbner endelig igen efter en alt for lang corona-pause. Nu hvor vi igen må være tætte på hinanden og musikken åbner vi dørene til hjørnet af Enghavevej 40. Åbningsmåneden byder på et musikalsk overflødighedshorn af spændende danske artister på vej frem, og vi eri den forbindelse dykket ned i deres forunderlige diskografi.

Lukas Vanggaard forfører med fængende pophits

Lukas Vanggaarder en fremadstormende popsnedker, der med udgivelsen af to anmelderroste ep’er i 2020 har gjort sit indtog på den danske musikscene. I år udgiver han sit debutalbum, og han har allerede givet en lille forsmag på, hvad der venter med forårs-popbaskeren “Hey” og den tempofyldte melodiøse “Natsværmeren”.

Lukas Vanggaard har øre for den gode popmelodi, som han sammenstykker med indierock-elementer og hudløst ærlige tekster. Det har bl.a. fået GAFFA til at kalde ham en yderst lovende kunstner, der har hele pakken.


Arkiv
09 Pop

Lukas Vanggaard

support — Martin Zeppelin

torsdag — Ideal Bar09. sep.Neon Priest sammenkalder til “high definition” pop

Det selverklærede “high definition”-popband, Neon Priest, leverer indlevende vokaler, der flettes ind i et skarptskåret popunivers, som tester grænserne for moderne, elektronisk musik. Det danske band udgav deres ep Bleached and Above og Bands of Tomorrow var hurtige til at kalde dem for et af Danmarks mest visionære alternative popnavne.

Når de spiller live, rekonstruerer bandet deres elektroniske produktioner som en energisk og organisk konstellation, hvor tætte rytmer og manipuleret vokal byder publikum ind i et farverigt og eksplosivt univers.


Arkiv
11 Pop

Neon Priest

support — Avoid

lørdag — Ideal Bar11. sep.Forfriskende
bouncy rap og poppede genre
mix

Den unge århusianske rapper og sangerindeAGGiDiXudgav i år sin debut-ep Simmer, der med sprøde genremix af hiphop og neo-soul har fået de danske anmeldere op af stolene. Hun perfektionerer sammenblandingen mellemsmukke melodier, forfriskende rap og pumpende beats.

Som optakt til ep’en udgav hun en visuel ep, skabt i samarbejde med videokunstneren Yoandry Gonzalez, hvilket resulterede i en gæsteoptræden hos Worldwide FM samt premieren af singlen ”Mood” på BB6 Music af Gilles Peterson.

Julie Pavonhar lige siden hun var ganske ung spillet og rådyrket musikken. Gennem sin honduranske far og danske mor, er hun blevet introduceret til et overflødighedshorn af genrer og lyde og det kommer tydeligt til udtryk i hendes sange. Hun har skabt en musikalsk legeplads, hvor fundamentet er elektronisk house og pop. Lyrisk udfordrer hun synet på samfundet, hendes egen generation og indre dæmoner.

Arkiv
23 R&B/Soul

AGGi Dix + Julie Pavon

torsdag — Ideal Bar23. sep.
Soulede
toner fra Elijah Okello

Den soulede, hiphop-crooner Elijah Okello har med sine funky og smooth sange sat ild til dansegulvene. Med sit første mixtapeDat Pendagrass røg han ind på en fornem fjerdeplads da Politikenkåredeårets bedste udgivelser sidste år. Okello er en eminent performer, der med bløde danse-moves og nærvær skaber et hjertevarmt, musikalsk rum.

Musikken er inspireret af klassisk soul men dykker også ned i moderne trends med bassen i front og med samples fra velkendte 80'er-sange.


Arkiv
25 Hiphop

Elijah Okello

support — Wantante

lørdag — Ideal Bar25. sep.