Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Vi glæder os til at for fjerde gang at præsentere vores lyrik-arrangement Digte & Lyd

Endnu en gang skal vi opleve, hvordan lyrik, poesi og musik kan gå op i en højere enhed. Tre af Danmarks største forfattertalenter kommer sammen med aftenens dj til at skabe helt unikke oplevelser i krydsfeltet mellem lyrik og musik.

Forfatterne vil på aftenen blive smukt akkompagneret af iørefaldende toner af tropical bass. Manden bag de skæve tropiske basproduktioner er den unge producer og dj, Julius Sylvest, der er blevet rost til skyerne af Diplo.

Victor Boy Lindholm - Hykleri, samvittighed og popkultur


Victor Boy Lindholm har senest udgivet digtssamlingen NO HARD FEELINGS, der er efterfølgeren til GULD, og er i december aktuel med essaysamlingen Stræk tiden, der handler om at cykle igennem europas kriser.

GULD forsøgte at skildre en hyklerisk kultur, som hellere vil gå op i hverdagens ligegyldigheder frem for at forholde sig til verdens ulykkelige katastrofer.

Sofie Diemer – leverer chatsprogs poesi om overgangen fra ung til voksen

Sofie Diemer formåede på blot tre måneder at skrive sin debutdigtsamling LOL-LITA. Digtsamlingen giver et ærligt indblik i en ung kvindes liv. Temaerne centrerer sig om emner som sårbarhed, sex og begær. LOL-LITA handler om være i en overgang mellem ung og voksen og Diemer formår igennem et levende sprog og uden filter at kommentere på samfundets sexfiksering.

Niels Henning Falk Jensby – Voldsom skildring af ungdommens identitetssøgen


Niels Hennik Falk Jensby har med sin debutroman, Techno fra 2016, begået en rå og kompromisløs dannelsesroman. Han blev uddannet fra forfatterskolen i 2015 og året efter udkom debuten. I romanen følger læseren protagonistens seksuelle tur rundt i det københavnske homomiljø.

Den handler om et ukontrollerbart kærlighedsforhold mellem to mænd.Det er en rå, beskidt rytmisk fortælling om ungdommens identitetssøgen iblandt en rus af sex og stoffer
.