Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

2019 byder på en masse spændende country-, blues- og folk-artister i VEGA.

Dylan LeBlanc, Willie Watson og Daniel Norgren er tre af de kunstnere, der gæster henholdsvis Store VEGA, Lille VEGA og Ideal Bar og præsenterer tre forskellige bud på, hvordan den brede countrygenre kan udforme sig og videreudvikles i et eklektisk mix af musikalske indflydelser.

Dylan LeBlanc præsenterer sin ærlige og længselsfulde lyrik i et atmosfærisk musikalsk rum

Dylan LeBlanc
har siden debutalbummet Paupers Field fra 2010 fortryllet sine lyttere med længselsfulde og afdæmpede countrysange. Hans tekster tager udgangspunkt i identitetssvære perioder af hans ungdom, hvor alkohol, stoffer, depression og usikkerhed var en stor del af hans liv.

Han slog igennem allerede som 20-årig med et helt tydeligt talent, og med sin sårbare, næsten klagende stemme har han markeret sig som en helt særlig sangskriver, hvis fortid lægger grundlag for et ærligt og indsigtsfuldt univers.

I 2019 har han i skrivende stund udgivet singlerne "Renegade" og "Born Again", som udvider hans lunefulde lydbillede og sætter en ny dagsorden for musikken og næste album. LeBlanc udvider sit singer/songwriter-univers med et mere intenst og guitarbaseret perspektiv, der blot forstærker hans atmosfæriske musikalske rum.

Oplev Dylan LeBlancs fængende, blues-agtige og særegne sange i Lille VEGA d. 21. august.

21 Folk/Country

Dylan LeBlanc

onsdag — Lille VEGA21. aug.

Willie Watson bærer folk-fortællinger gennem årtier i sjælefulde fortolkninger

Willie Watson drages og inspireres af gamle countrysange. Selvom hans albums består af fortolkninger og genfortællinger af disse, formår den amerikanske sanger både at fortælle nye historier samtidig med, at han viderebringer en ånd, der ellers ville blive glemt.

Watson er en del af en tradition, der bringer sange uden ejermand videre fra generation til generation. Med sin karakteristiske countrystemme og gospel-kvartetten The Fairfield Four synger han liv i de gamle sange uden at fjerne deres sjæl.

Den amerikanske historiefortæller omfavner både sydstats-gospel, Delta-blues og irske violinmelodier i sine sange, hvilket beviser hans enorme evne til at mixe musikalske elementer i et folk-baseret univers.

Oplev Willie Watson i Ideal Bars intime rammer, når han betager publikum med sine autentiske og sjælfulde fortolkninger d. 9. november.

09 Folk/Country

Willie Watson

lørdag — Ideal Bar09. nov.

Daniel Norgrens indlevende vokal forbinder de abstrakte og jordnære musikalske indtryk

Den erfarne sangskriver udgav i april 2019 sit sjette album Wooh Dang, der er hans første internationale udgivelse. Daniel Norgren har siden sine første albums sunget om naturens kræfter, og med sit nyeste af slagsen demonstrerer han endnu en gang, at han trives bedst i det enkle lydunivers. Ved at forene elementer fra blues, folk, country og psych rock med sin hæse, karakteristiske vokal, kreerer han både abstrakte og jordnære musikalske oplevelser.

Wooh Dang er skrevet i hans hjem i det vestlige Sverige, der er omringet skov, hvilket lægger grundlaget for den helt særlige ånd, som Norgrens musik er bygget op af.
Han præsenterer americana-genren fra sit svenske synspunkt, og selvom hans sange består af referencer til flere forskellige musikalske genrer, stilarter og tidsperioder, formår han at fremhæve en tydelig rød tråd igennem sin sange og albums.

Oplev Daniel Norgren d. 18. maj, hvor han omfavner VEGA med sin eminente blanding af nordisk og americana-inspireret melankoli.