Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}Aftenen den 11. marts 2020 er allerede gået over i historien som et ‘hvor-var-du’-øjeblik, da det skete. En skelsættende aften i Danmarkshistorien, som de fleste vil huske, og en aften der forevig har forandret os alle.

Også i VEGA udspillede aftenen sig ganske dramatisk og uventet, da vi mellem to koncerter med amerikanske Big Thief måtte lukke VEGAs døre, aflyse alt hvad vi var i gang med og sende publikum hjem igen.

Mens alvoren i lock down-budskabet langsomt forplantede sig blandt både fremmødte publikummer og VEGAs personale, greb Big Thief deres instrumenter, gik ud i VEGAs vindfang og improviserede en akustisk minikoncert, der gav de tilhørende der var dukket op til aftenens anden koncert, et musikalsk minde for livet.
Brooklyn-bandet havde forinden indvilliget i at dele aftenens planlagte koncert op i to koncerter for at imødekomme de danske myndigheders anbefaling om ikke at forsamles flere end 1000 mennesker på en gang.Mens bandet spillede deres første koncert i Store VEGA løb det nu berømmede pressemøde over skærmen, og Danmark blev sendt i lock down.

Aftenens anden koncert blev aflyst på stedet, ligesom alle resterende stop på deres europæiske tour var blevet kort inden. Big Thief satte denne aften et både smukt, surrealistisk og sørgmodigt musikalsk punktum og gav os en oplevelse, som vi i VEGA aldrig vil glemme.

VEGA har siden den 11. marts 2020 ikke kunne afholde koncerter for stående publikum og været tvangslukket i lange perioder siden.