Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}


Den danske R&B-darling har på ganske kort tid sunget gåsehunden frem hos en bred skare af både anmeldere og lyttere. Med sin exceptionelle, sprøde vokal og varme produktioner har den fremadstormende sangerinde markeret sig som en af de største talenter på den danske musikscene.

Den 26-årige sangerinde udgav sin første single ”Forstår Dig Nok En Dag” i begyndelsen af 2018. Siden har hun udgivet en håndfuld radiohits, bl.a. P3s Uundgåelige ”Hører Dem Ikke” og været en del af VEGAs Udvalgte.

Bette laver drømmende musik, der emmer af lige dele styrke og sensibilitet. Om ganske kort tid udgiver hun sin debutep, og den 31. januar spiller hun sit første headliner-show i Lille VEGA. Vi har i den forbindelse taget en snak med den karismatiske sangerinde.

Musikken har altid fyldt meget i Bettes liv. Moren er sanger, og faren sanglærer, så hun er flasket op på melodilinjer og smukke fraseringer. Sangskrivningen har hjulpet hende med at skubbe de dårlige tanker væk og fokusere på de brugbare og konstruktive. Bette fortæller:

”Musikken hjalp mig virkelig til at komme i en retning, hvor jeg begyndte at lytte mere til min mavefornemmelse og mine følelser. Hvad der var tanker, jeg ikke kunne bruge til noget, og hvad der var tanker, som jeg kunne bruge til noget. Det satte mig enormt meget i kontakt med det sted.”


Det er også musikken, der har skabt et kreativt rum for hende, hvor alt kan ske, både i studiet og på scenen. Det kommer ifølge hende til udtryk live ved, at hun ikke har så mange regler for sig selv. Hun har gjort op med forestillingerne om, hvordan det hele skal være og er mere til stede i musikkens uforudsigelige rum:

”Jeg tror, jeg er mere nærværende i min musik nu, end jeg ville have kunnet være for fem år siden, fordi jeg har været virkelig mange tanker igennem i forhold til at skulle udgive musik, og brudt med mange grænser i mig selv i forhold til at gøre det.”

Den 31. januar er hun så klar til at betage publikum i Lille VEGAs gamle sal, når hun sætter kreativiteten, nærværet og de smukke sange fri.

”Jeg glæder mig bare til at komme tilbage og få lov til at spille i Lille VEGA-salen. Den smukke sal. Det bliver fantastisk. Det bliver helt vildt.”


Arkiv
20 R&B/Soul

Bette

support — Bbybites

torsdag — Lille VEGA20. feb.