Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA-aktuelle artister får COLORS-studiet til at selvantænde

Hvis du sidder og hungrer efter en solid omgang musikalsk sprødhed, så er COLORS altid et skudsikkert sted at starte. Det er en af de YouTube-kanaler, der suger dig til sig og pludselig er adskillige timer fløjet forbi dig, mens du er forsvundet ind i dine høretelefoner.

Vi har støvsuget den farverige kanal for shows af VEGA-aktuelle artister, og til ingens overraskelse sidder de alle sammen lige i skabet. Hop med på en lavine af vellyd i form af 10 gange A COLORS SHOW.

Earthgang - "Up"

Earthgang indtager COLORS’ studie med så fed energi og heftigt et flow, at du næsten forventer, at de farverige vægge lægger sig ned i ren respekt. Atlanta-duoen har med deres rødder i South Coast-hiphoppen skabt et univers, der med soul, funk, humor og politisk kant vil gøre en forskel. Til september ruller de ind i Lille VEGA som to hvirvelvinde og forlader dig stakåndet og fuldstændig ekstatisk.

Arkiv
13 Hiphop

Earthgang

support — Wifisfuneral og Innanet James

fredag — Lille VEGA13. sep.

Slowthai – ”Ladies”

Slowthai har med brandfarlige tekster, politisk gennemslagskraft og flabet attitude krævet plads på den internationale musikscene. Den unge brite er berygtet for sine iltre liveshows, hvor verbale lussinger fyger i luften. Bevæbnet med en indlevelse, der er ligeså karakteristisk som det britiske flow, er denne A COLORS SHOW et skridsikkert bevis på hans kæmpe talent.

Arkiv
26 Hiphop

slowthai

support — KOJAQUE + p-rallel

lørdag — Lille VEGA26. okt.

Daniel Caesar - "Best Part"

Med en næsten provokerende rolighed beviser Daniel Caesar, hvor musikalsk overlegen han faktisk er ved at servere en sand kærlighedserklæring i sin beskedne kaffekop. Hans intime stemmer danser henover huden, mens den uforlignelige tilstedeværelse går direkte i blodårene og stryger mod hjertekulen. Der er overhængende risiko for, at dine hår forbliver oprejst længe efter koncerten i Store VEGA er gået på hæld.

Arkiv
31 R&B/Soul

Daniel Caesar

torsdag — Store VEGA31. okt.

Skepta – “No Sleep”

Godfatheren af grime, Skepta, er i en klasse for sig, hvilket han med sit A COLORS SHOW endnu en gang fastslår. I 2:48 minutter misser han ikke et beat, og hans kontrol over sit åndedræt tager i stedet pusten fra dig. Når et show er så skoldhedt som dette, forstår man godt, hvorfor COLORS har valgt at filme den termisk. Forbered dig selv på sveddryppende mosh pits, når Skepta sætter et rungende aftyk på Vesterbro.

Arkiv
04 Hiphop

Skepta - special guest: AJ Tracey

mandag — Store VEGA04. nov.

Col3trane - "Penelope"

Det er så godt som umuligt ikke at trække på smilebåndet, når Col3trane giver et skud ud til sin mor, lige inden han skruer tempoet op. Flere medier har udnævnt ham til at være den nye Frank Ocean, men det har tilsyneladende ikke steget ham til hovedet, for besøget hos COLORS byder på en ydmyg youngster, der på sin helt egen facon ryster R&B-guld ud af den brune hættetrøje. Oplev ham i Ideal Bars intime rammer og kom helt tæt på den fremadstormende charmetrold.

Arkiv
04 Hiphop

Col3trane

support — DJ Ary

mandag — Ideal Bar04. nov.

Mac DeMarco – “Still Beating”

Hvis du ikke allerede var fuldstændigt skudt i Mac DeMarco, inden du kastede dig over dette show, så bliver du det med stor sandsynlighed nu. Den dybtfølte melankoli giver dig en ustyrlig lyst til at slukke din telefon, springe på den tohjulede og cykle mod solnedgangen. Hvis du til og med har lidt ondt i hjertet, så er DeMarco’s kælende stemme den rene terapi, hvilket du kan mærke på egen krop i Store VEGA i november.

Arkiv
09 Alternativ rock

Mac DeMarco

support — Methyl Ethel (duo)

lørdag — Store VEGA09. nov.

Dermot Kennedy – “Moments Passed”

Der skal ikke mere end et par sekunder til, før Dermot Kennedys kraftfulde stemme får dig til at sidde med åben mund og polypper. Den unge irer krænger hjertet ud med sådan en inderlighed, at den poetiske dybde og overvældende intensitet brænder sig fast i din bevidsthed samtidig med, at dine knæ bliver blødere end gelé. Vi selvantænder af begejstring ved tanken om at byde ham velkommen i VEGA for tredje gang til vinter.

Arkiv
25 Singer/songwriter

Dermot Kennedy

support — Talos

mandag — Store VEGA25. nov.

GoldLink – “Justine’s Interlude”

GoldLinks besøg hos COLORS varer kun 2 minutter, men der skal heller ikke mere til, før hans velsmurte flow og honningsøde stemme har fået dine fødder til at vippe af velbehag. Dykker du ned i lyrikken, finder du derimod historier, der er langt fra sukkersøde med referencer til bl.a. Mac Millers død. I november smører han dig ind i originalitet og forskelligartet lyd i Store VEGA.

Arkiv
28 Hiphop

GOLDLINK

support — DJ ARY

torsdag — Store VEGA28. nov.

Mahalia – “Sober”

Når du lytter til Mahalias A COLORS SHOW, burde det ikke være en stor overraskelse, at hun er spået til at være neo-soulens tronarving. Det er netop dette uforskammet smooth show kombineret med hendes charmerende karisma, der sparkede døren ind til en global hype. De varme produktioner sørger for, at du lander på et blødt tæppe af velklang hver eneste gang.

Arkiv
04 R&B/Soul

Mahalia

support — J Warner

onsdag — Lille VEGA04. dec.

Loyle Carner – “Ice Water”

Loyle Carner er ikke til at stå for! Gennem hele showet er hans karakteristiske, kække smil fastmonteret og er mindst ligeså smittende som hans fede vibes. Det nye album Not Waving, But Drowningfortjener at blive hørt på repeat og ikke mindst live, når den uimodståelige ordsmed deler ud af sine rørende hverdagsfortællinger i VEGA.

Arkiv
05 Hiphop

Loyle Carner

support — Lucy Lu

torsdag — Lille VEGA05. dec.