Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

Når du ankommer til VEGA
På din billet står der, om du skal sidde på Store VEGAs gulv eller på Store VEGAs balkon. Bemærk indgang- og ankomstforhold – se efter på din billet, om du skal ind via Rejsbygade (Store VEGAs indgang) eller Enghavevej (Lille VEGAs indgang).

Vi beder alle om at komme i god tid, så vi på sikker vis kan få publikum placeret i Store VEGAs sal.

Ved kø foran VEGA bedes du holde god afstand til øvrige koncertgæster, så vi også udenfor undgår at stå for tæt.

Coronapas
Du skal fremvise et gyldigt coronapas for at komme til koncert i VEGA. Dette gælder alle gæster, der er fyldt 15 år. Det betyder, at du skal kunne fremvise en af følgende muligheder:

  • Et negativt resultat af en covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen er foretaget).
  • Et positivt resultat af en covid-19-test, der er mindst 14 dage og højst 180 dage gammel (regnet fra tidspunktet, hvor testen blev foretaget).
  • Med første dosis (gyldig fra 14 dage og op til 42 dage efter første dosis). Færdig vaccineret (gyldig umiddelbart efter vaccination).
  • Det er et krav, at du kan fremvise et gyldigt coronapas.

Dit coronapas kan være både digitalt på din smartphone og i papirformat.

Du skal kunne legitimere dig (med pas, kørekort, sundhedskort eller andet offentligt udstedt ID-kort), så vi kan se, at du er den person, som coronapasset er udstedt til.

Kravet om coronapas gælder ikke for personer, der af medicinske årsager ikke bør få foretaget en covid-19-test samt personer, der som følge af en fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse ikke bør få foretaget en covid-19-test. Er du blandt disse, bedes du kontakte VEGA på info@vega.dk inden du skal til koncert for at få instrukser til, hvordan du skal agere under koncert i VEGA. Læs Sundhedsministerietsretningslinjer her.

 

Sådan går du til koncert

Coronapas: Hav dit coronapas klar, når du kommer til VEGA. 

Registrering: Vi opfordrer alle til at tage del i vores frivillige registrering ved ankomst til VEGA til brug for evt. smitteopsporing. Registrering foregår via QR-kode og dine data (navn, tlf-nummer, email) opbevares i 30 dage, hvorefter de slettes.

Host, nys, råb og sang: Vi beder alle om at hoste og nyse i ærmet samt begrænse råb og sang.

God håndhygiejne: Hjælp med at holde håndhygiejnen i top og vær opmærksom på at følge Sundhedsstyrelsens covid-19-råd.

Afstand: Hold god afstand til de øvrige publikummer, når du bevæger dig rundt i VEGA.

Appen SmitteStop: Vi opfordrer alle til at tænde og bruge appen SmitteStop, der kan downloades via smittestop.dk

Symptomer: Hvis du har covid-19-symptomer på koncertdagen eller venter på testsvar, beder vi dig om ikke at tage til koncert.

 

Tryg koncert for alle
Vi har optimeret VEGA til at være så covid-19-sikkert som muligt for at skabe en tryg oplevelse for alle koncertgæster, musikere og personale.

Vi gennemfører koncerter efter de anvisninger, vi får fra myndighederne.

Vi beder alle billetkøbere om at tage hensyn til øvrige koncertgæster ved at holde god afstand. 

Vi sørger for grundig rengøring af VEGA undervejs under koncerten samt i bar- og toiletområder.

Vi har god mulighed for at tilbyde håndvask ved vores mange vaske på toiletterne og afspritning med synlige håndspritdispensere fordelt rundt i VEGA.

Når koncerten er slut, beder vi dig bevæge dig stille og roligt mod foyer- og garderobeområde, så vi undgår at gå og stå for tæt.

 

Hvad sker der, hvis der har været en covid-19 smittet til koncert?
Hvis en person får konstateret covid-19 efter at have været til koncert i VEGA, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet covid-19-positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i koncertbegivenheden hos VEGA.

Når vi modtager en orientering om en covid-19-smittet koncertgænger, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder. Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler dette, vil vi underrette de personer, som har haft billetter til den pågældende koncert, og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billetter på vegne af.

I underretningen anbefaler og opfordrer vi koncertdeltagere til at efterleve Sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing af nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver covid-19-testet og går i selvisolation.