Ofte stillede spørgsmål
{{faq.Name}}

{{faq.Name}}

{{faq.Answer}}

VEGA er åben for publikum

Med de gældende Covid-19-restriktioner afholdes alle vores koncerter for et siddende publikum for at kunne imødekomme de plads- og sundhedskrav, vi som spillested skal efterleve for at holde koncerter indendørs.

Vi seater cirka 450 personer i Store VEGA til vores koncerter og sørger for, at der er god plads til alle publikummer både ved ankomst, undervejs og ved afgang fra VEGA.

Hvad betyder det for din koncert
Billetter, der allerede er købt til koncerter som almindelig stående koncert, bliver konverteret til siddende koncert. Har du allerede billet til en koncert, der er blevet flyttet fra foråret til efteråret 2020, vil du modtage en mail fra billetudbyderen (enten Ticketmaster eller Billetlugen) med nye informationer om din koncert. Disse sendes til den email, du har opgivet hos billetudbyderen.

Baren lukker kl. 22
Vores barområder og udskænkning lukker kl. 22. Det betyder, at du skal forsyne dig med drikkevarer i baren, inden klokken slår 22. Vi skal dog kun lukke barområderne på dette tidspunkt, så koncerterne fortsætter efter kl. 22.

Mundbind når du står og går
Det er obligatorisk at bære mundbind ved ankomst, og når du bevæger dig rundt i huset. Når du sidder på din plads, kan du tage dit mundbind af.